Artikeln innehåller reklamlänkar

Stöd Rosa Bandet med en rosa handling

Stöd Rosa Bandet - köp rosa!

Visste du att 20 kvinnor drabbas av bröstcancer varje dag? Detta innebär att var nionde kvinna får diagnosen. En helt ofattbar siffra – och många fler berörs såklart. Något positivt är i alla fall att det bara blir lättare och lättare att bidra och stödja Rosa Bandet i kampen mot bröstcancer.

Oavsett om du ska köpa mat, ett nagellack, tvättmedel eller kanske en ny ögonfransböjare – passa på att göra minst en rosa handling nu i oktober! Här är bara fem exempel på rosa shoppingtips till förmån för Bröstcancerfonden i Sverige.

Stöd Rosa Bandet 2015 – 5 Shoppingtips

Essie 27 Watermelon #enrosahandling

1. Nagellack från Essie – En #rosahandling

I år stödjer Essie Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj med 10 kr per sålt lack ur deras rosa kollektion. Hjälp till att sprida budskapet om bröstcancer och måla dina naglar Essie-rosa nu i oktober. I den rosa kollektionen hittar du färgerna: Ballet Slippers, Mademoiselle, Fiji, Sugar Daddy, Spaghetti Strap, Muchi, Muchi, Romper Room, Pink, Diamond, Bachelorette Bash, Funny Face och Status Symbol.

 

Rosa Bandet-produkter: Garnier Micellar Cleansing Water & Nordic Mouisture Match

2. Garnier Micellar Cleansing Water

Varje gång du köper en Garnier-produkt i oktober donerar Garnier 5 kronor till Cancerfonden. Jag kan varmt rekommendra Micellar Cleansing Water, ett underbart rengöringsvatten med micellärteknologi som drar till sig smuts och makeup som en magnet. Den stora förpackningen räcker till hela 200 appliceringar.

Pris: 79 kr

3. Garnier Nordic Moisture Match 24h Nourishing Rich Cream

För dig med torr eller mycket torr hud kan jag varmt rekommendera fuktkrämen Nordic Mouistre Match som tillför fukt i 24 timmar.

Pris: 79 kr

Tweezerman's 2015 Breast Caancer Awarness Limited Edition Precision in Pink Neon Great Grip Lash Curler

4. Tweezerman's Pink Neon Great Grip Lash Curler

Tweezerman har, i begränsad upplaga, lanserat en rosa ögonfransböjare för att hedra och stödja kampanjen mot bröstcancer. Den har vadderat handtag för ett halkfritt grepp, en tjock rundad silikonkudde som garanterar en dramatisk böj till dina fransar utan att bryta dem. En fin Hope-berlok medföljer.

Pris: ca 199 kr på Kicks, Åhléns & NKVarav 10% går till Rosa Bandet

Garnier Fructis Leave-in serum Densify Lenghts Plumper

5. Garnier Fructis Leave-in Serum Densify Lengths Plumper

Serum med extrakt från granatäpple och den innovativa fibermolekylen Fibra Cylane som gör att håret känns fylligare, tjockare och starkare efter användning.

Pris: ca 57 kr

 

Fler Rosa Bandet-produkter hittar du → HÄR.

Har du gjort en rosa handling denna månad?

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share