Artikeln innehåller reklamlänkar

Matta höstnyheter från IsaDora

IsaDora Twist-up Matt Lips & Velvet Matt Nails

En trend som sannerligen inte mattas ned är, just det, matt. Matta läppar och matta naglar – det är snyggt året runt! Har ni sett IsaDoras nya Matt Lips & Nails som landat i butikerna i veckan?

Det är fem nya mörka nyanser av IsaDoras populära och fantastiska Twist-up Matt Lips samt ett helt nytt och roligt tillskott på nagellackshyllan vid namn Velvet Matt Nails.

IsaDora Matt Lips & Nails

IsaDora Matt Lips & NailsIsaDora Matt Lips & Nails - IsaDora Twist-up Matt Lips Fall 2015

Twist-up Matt Lips

Från vänster till höger: 63 Majestic Mauve, 64 Queen of Roses, 65 Ruby Gem, 66 Purple Prune och 67 Dark Velvet

IsaDora Twist-up Matt Lips ger en supersnygg sammetslen matt finish och en krämigt mjuk känsla på läpparna. De intensiva färgerna sitter dessutom länge och de nya nyanserna är bara sååååå fina! Eller vad tycker ni? Själv älskar jag varenda en.

IsaDora Velvet Matt Nails

Velvet Matt Nails

De nya lacken Velvet Matt Nails är inspirerade av lyxiga tyger som satin, sammet och taftsiden och ger dig sammetslena matta naglar. De kommer i sex härliga höstfärger – alla i superfina frostade glasflaskor. På bilden ser du 820 Soft Skin, 821 Green Planet och 822 Moody Blues.

 

Utöver en ruskigt snygg lackning kan du fixa en världsrekord-snabb manikyr hemma. Med dessa matta nagellack behöver du varken baslack eller topplack. Två lager med Velvet Matt Nails är det enda som behövs (du kan till och med komma undan med bara ett lager om du har riktigt bråttom då lacken är otroligt täckande).

IsaDora Twist-up Matt Lips & Velvet Matt Nails

På mina naglar: 820 Soft Skin ♦ På mina läppar: 66 Purple Prune

Vad tycks om IsaDora Matt Lips & Nails för hösten 2015? Något som lockar? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share