Artikeln innehåller reklamlänkar

Stilig pressfrukost med Imedeen & Marre Hitti

Marre Hitti från Salong Bangs

Jag har knappt hunnit gå på några pressvisningar de senaste veckorna, men i morse lyckades jag äntligen klämma in en rolig visning. I en yogastudio på Grev Turegatan presenterade Imedeen deras senaste nyhet samtidigt som det bjöds på en supergod och hälsosam frukost. Morgonens absoluta höjdpunkt var att kändisfrisören Marre Hitti från Salong Bangs var på plats och stylade våra hår. Den supermannen har ett fullbokat frisörschema fram till september, så att bli stylad av honom i bara några minuter och få lite stylingtips var guld värt! ♥

Pressfrukost med Imedeen & Marre Hitti

Imedeen Hair & Nails Imedeen Hair & Nails

Onsdagslyx med hårfix och nagelfix blandat med lugn och ro. Det var en väldigt avslappnad och chill pressvisning med tofflor och sittplats på en kudde på golvet i Altromondo Yogas nya studio på Östermalm. Jag fick lära mig mycket nytt om ett hudvårdsmärke som varit okänt för mig tidigare. Imedeen är tydligen prisbelönad hudvård i tablettform som verkar inifrån och förbättrar hudens allmänna kvalitet, struktur och utseende. Produkterna innehåller naturliga ämnen och är utformade för att förstärka effekten av vanlig skönhetsvård.

Imedeen Hair & Nails är den senaste nyheten som innehåller åkerfräken och näringsämnen som silica, biotin, zink och B-vitaminer som bidrar till att upprätthålla vacker hår och vackra naglar.

En annan spännande nyhet är att Imedeen Tan Optimizer, det är tabletter som förbereder din hud för solen och ska vara ett perfekt komplement till solskydd. Tan Optimizer innehåller nämligen A, C och E-vitaminer samt naturligt lutein som ska ge huden ett extra skydd från insidan när du vistas i solen.

Båda nyheterna rekommenderas för 18+. Mer info om produkterna, pris och återförsäljare finns att hitta på Imedeens hemsida.

Imedeen Hair & Nails

En förpackning innehåller 60 kapslar och representerar två månaders förbrukning.

Imedeen Hair & Nails

En nyttig frukost och nagelfix.

Marre Hitti Marre Hitti

… och best of the best! Marre gjorde superfina lockar i mitt hår med hjälp av en plattång. Jag har blivit stylad av honom en gång tidigare och blev även denna gång superdupernöjd (kan man bli något annat när Marre fixar håret liksom?).

Det var, med andra ord, en lyxig onsdagsmorgon. Jag som varit så anti-tabletter förut ser faktiskt fram emot att testa både Tan Optimizer och Hair & Nails. Det lät minst sagt som spännande produkter!

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share