Artikeln innehåller reklamlänkar

SS15: Highlights från pressveckan

Polhem - SS15

Förra veckan bjöd PR-byråer i Stockholm in till visningar inför den kommande säsongen, SS15. Här är några utvalda höjdpunkter som jag särskilt ser fram emot till våren och sommaren. Ta en titt!

Pressveckan SS15

BadkläderSt. Tropez

Pressveckan bjöd på allt från mode och skönhet till inredning, hälsa och mat. En av pressveckans höjdpunkter var Polhems grymma modevisning. Här visades bland annat galet snygga badkläder från Damella of Sweden. Vi såg mycket blommiga mönster och höga bikinitrosor. Matcha med rött läppstift, solglasögon, och en skir scarf runt håret för den härligt glammiga retrostilen.

St. Tropez - SS15indiska-ss15

Indiska visade upp många snygga bohemiska klänningar och tunikor som matchades med tuffa skor och knästrumpor.

indiska-inredning

Indiska visade såklart också upp otroligt fina inredningsdetaljer. Jag blev särskilt förtjust i den ”turkosa hörnan”.

Lush

Doft- och wow-upplevelserna inför SS15 står som vanligt Lush för.

Jysk

Jysk visade upp en av höstens största inredningstrender – fotoprints. En trend som jag med glädje välkomnar även i vår och sommar. Vem kan få nog av söta djur på kuddar? Not me!

Formar - Pyrex

Sedan föll jag särskilt för Pyrex mindre gjutjärnsgrytor. Hur fint vore det inte att servera mat direkt ur dessa? 😀

Outfittery

Något som också imponerade på mig är Outfittery. Det är en ny supersmart tjänst som ger ger män gratis stilrådgivning. Det går ut på att man fyller i en profil online, sedan ringer en stylist upp och ställer fler frågor. Därefter får man hem ett paket med perfekt matchade outfits. Man får i lugn och ro prova plaggen och kan sedan köpa de plagg men vill ha. Frakt och retur är gratis. Visst är det en kul grej? Jag hoppas på att detta kommer till oss tjejer också! Är helt perfekt om man är sugen på en ny look eller vill veta hur man kan klä sig för sina former.

New York Yankees parfym

New York Yankees visade upp parfymer för både honom och henne. Väldoftande och prisvänliga är de också. 298 kronor för 30 ml Edp. De finns redan nu ute i butik (direktlänk).

Specsavers - Pressveckan SS15

Jag som älskar glasögon tycker att det var särskilt kul att se Specsavers på modevisningen. Här syns ett par fräcka bågar!

Lejonet & Björnen

Lejonet & Björnen serverar svensk, ekologisk kvalitetsglass. En nyhet är att glassarna nu är både Fairtrade- och KRAV-märkta. Jag provade Sea Salted Caramel och kan lätt säga att den mäter sig med Ben & Jerry's. Ett bra alternativ i glassdisken alltså.

Lejonet & BjörnenTräningsskor från Merrell

Och Merrell bjussar på otroligt snygga träningsskor i flera färgstarka nyanser.

Vad tycker du om tjuvtitten på SS15? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share