Artikeln innehåller reklamlänkar

Upptäck Claudia Cosmetics – plånboksvänligt smink!

Claudia Cosmetics

Har ni provat det svenska makeupmärket Claudia Cosmetics? Fram till för någon vecka sedan hade jag bara testat något nagellack och nageldekorationer. Det, trots att Claudia har funnit sedan 1988 i Sverige, är väldigt billigt och är lätt att få tag på (det vinns i samtliga Coop Forum-butiker). Men så – BAM! Jag fick hem ett fullproppat paket med massor av produkter. Och vet ni vad, det är överraskande bra kvalitet för att vara så billigt!

Bäst är nog de krämiga, återfuktande läppstiften med superfina nyanser och en svag doft av vanilj. De är superhärliga att ha på läpparna! Nagellacken är också otroligt prisvärda. Snabbtorkande, täckande och snygga nyanser till det plånboksvänliga priset 19 kr/st.

Claudia Cosmetics distribuerar även flera andra märken, varav ett är nagelvårdsmärket Trind. Du har säkert sett de iögonfallande vårdande nagellacken med de höga flaskorna på antingen Kicks eller Åhléns.

En närmare titt på Claudia Cosmetics

Claudia Cosmetics Claudia Cosmetics

Jag är särskilt förtjust i de krämiga och lätt skimrande läppstiften. Här syns: New Lilac, Coral Brown och Iced Melon. Härliga namn och härliga läppstift att ha på läpparna!

Claudia Cosmetics Swatches - Claudia Cosmetics

Bland ögonskuggorna var det de färgstarka nyanserna som imponerade på mig mest. Hur snygg är inte turkosa Caribbean Sea? Det enda man ska tänka på är att jobba in skuggan ordentligt i sin pensel eftersom formulan är rätt pudrig. Annars har skuggan en tendens att ramla ner under ögonen vid applicering. Men annars, bra skuggor som bara kostar 29 kronor styck.

Claudia Cosmetics

Några av höstens nagellack från Claudia Cosmetics. Nagellacken har tyvärr inga namn, men från vänster till höger syns: No. 102-832, No. 102-844, No. 102-804 och No. 102-835.

Det var en närmare titt på några av mina favoriter hittills. Du hittar mer information om märket på Claudia.se.

Vad tycker du om Claudia Cosmetics? Något du  provat eller blir nyfiken på? 🙂

[divider]Fler produkter från Claudia Cosmetics[/divider]

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share