Spraytan hos Salong Stockholm Beauty Årsta

Spraytan hos Salong Stockholm Beauty Årsta

stockholm-beauty-spraytan

Tänk att man på bara tio minuter kan bli så här härligt brun – utan jobba insmörjningar eller risk för cancer! I dag gjorde jag en spraytan hos Salong Stockholm Beauty Årsta. De använder sig av den senaste tekniken inom “brun utan sol”-metoden, Vani-T Spraytanning. Den innehåller grönt pigment så att man inte får ett slutresultat som skiftar mot gult eller orange.

Själva behandlingen tog typ fyra minuter, sedan är det tre minuters torktid innan man får klä på sig igen. Eftersom jag var så vinterblek (vilket jag typ alltid är) valde jag en ljus färg på min tanning. Jag kommer inte bli riktigt lika brun som på bilden ovan, utan en del av färgen försvinner första gången man duschar (efter minst åtta timmar).

Det här var i alla fall en härlig uppfräschning mitt i veckan! Jag känner mig alltid snyggare när jag fått lite färg men har så himla svårt för att bli brun på sommaren.

salong-stockholm-beauty-arsta
Drog på mig min sköna korta jumpsuit så fort jag kom hem och gjorde en stor mugg med kaffe. Nu är det jobb som gäller!

Om du är sugen på att veta mer eller boka tid hos Salong Stockholm Beauty hittar du alla salonger och info HÄR.

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

29 reaktioner på ”Spraytan hos Salong Stockholm Beauty Årsta”

    1. Tack! Nej när jag skulle ta den andra bilden så tittade solen fram + att bilden är lite ljusare 🙂 Min nuvarande hårfärg är mer lik den högra bilden!

  1. Salong Stockholm Beauty i Årta har oprofessionell och otrevlig personal. Jag skulle aldrig återvända till denna salong och aldrig rekommendera den! Fint med spraytan men välj annan salong!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet