Artikeln innehåller reklamlänkar

Spraytan hos Salong Stockholm Beauty Årsta

stockholm-beauty-spraytan

Tänk att man på bara tio minuter kan bli så här härligt brun – utan jobba insmörjningar eller risk för cancer! I dag gjorde jag en spraytan hos Salong Stockholm Beauty Årsta. De använder sig av den senaste tekniken inom ”brun utan sol”-metoden, Vani-T Spraytanning. Den innehåller grönt pigment så att man inte får ett slutresultat som skiftar mot gult eller orange.

Själva behandlingen tog typ fyra minuter, sedan är det tre minuters torktid innan man får klä på sig igen. Eftersom jag var så vinterblek (vilket jag typ alltid är) valde jag en ljus färg på min tanning. Jag kommer inte bli riktigt lika brun som på bilden ovan, utan en del av färgen försvinner första gången man duschar (efter minst åtta timmar).

Det här var i alla fall en härlig uppfräschning mitt i veckan! Jag känner mig alltid snyggare när jag fått lite färg men har så himla svårt för att bli brun på sommaren.

salong-stockholm-beauty-arsta
Drog på mig min sköna korta jumpsuit så fort jag kom hem och gjorde en stor mugg med kaffe. Nu är det jobb som gäller!

Om du är sugen på att veta mer eller boka tid hos Salong Stockholm Beauty hittar du alla salonger och info HÄR.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share