Artikeln innehåller reklamlänkar

Spontant halloweenfirande i Nynäs

aya-beach-club-nynashamn

I lördags blev det ett spontant Halloweenfirande i Nynäshamn för min, Simon, Victor och Robins del. Vi hade egentligen inte alls tänkt att gå ut då vi dissat tre fester i stan, men när jag såg att Aya Beach Club (som ligger drygt 10 minuters promenad från oss) hade en Halloweenkväll hade vi ingen ursäkt. Med lite kreativitet bland alla flyttkartonger lyckades vi fixa fram fyra looks.

Robin lånade en militärmönstrad t-shirt från Simon och med lite smink såg han bad ass ut. Victor lånade delar av min sjuksköterskaoutfit (YEY!), jag drog på mig min polisuniform och Simon kom i stort sett som han var – med enda skillnaden att han fick lite mörk ögonskugga under ögonen för en mer drogad look (mer fick jag inte göra).

Vi hade i alla fall hur kul som helst! Vi träffade en massa trevliga Nynäsbor och kände direkt att vi måste besöka Aya snart igen 😀

aya-beach_club_nynashamn
aya-beach-club_nynashamn

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share