Min nya sminkspegel

Min nya sminkspegel

sminkspegel

Jag frågade Sminkspegel.se om jag kunde få byta in min svarta sminkspegel mot en vit – och vet ni vad? Det fick jag!

Jag är så himla lycklig nu. Jag älskar min sminkspegel och den vita passar helt perfekt i vår genomgående ljusa nya lägenhet (tapeterna bakom den vita sminkspegeln är vita – men det syns inte ens eftersom det är så mörkt nu).

Det bästa med sminkspegeln (förutom att man känner sig som en filmstjärna varje morgon) är att den sprider så mycket ljus – vilket är oumbärligt denna mörka årstid. Om jag bara tänder sminkspegeln i ett kolsvart rum kan jag ändå ta grymma bilder. Bilderna på den vita spegeln är endast tagna i ljuset av spegeln och vår lilla taklampa – trots att det är nästintill nattsvart ute. Så spegeln gör att jag kommer kunna fortsätta med bloggandet i stort sett som vanligt, trots att jag inte kommer ta del av något dagsljus. Jag kan ta både sminkbilder och produktbilder på morgnarna eller när jag kommer hem på kvällarna.

sminkspegel-makeup-mirror

Jag älskar min nya spegel! Jag tycker dessutom att den vita är ännu snyggare än den svarta. Jag blir så glad av att bara titta på den! Det är en flickedröm helt enkelt! 😀

Vilken spegel föredrar du? Vit eller svart?

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

27 reaktioner på ”Min nya sminkspegel”

  1. Vilken dröm! Vit alla gånger! Svart på kläder och vitt i rummet är min favorit! 🙂
    Har dock ingen plats för en sådan spegel i mitt lilla rum..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet