16 olika outfits: Vilken är din favorit?

16 olika outfits: Vilken är din favorit?

adaras_ida-erikssonida_eriksson-outfit

Hösten har jag välkomnat i kläder efter väder. Det började med korta kjolar och klackar till endast en blazer som jacka – något som nu har övergått till pälsjackor, en fodrad höstjacka eller lager på lager.

Jag har varit extra bekväm i låga boots och har dolt både utväxt och bad hair days med en mössa. Nu när vintern närmar sig ser jag särskilt fram emot att använda fler enkla stickade plagg som kan piffas till med accessoarer, både till jeans och kjolar.

Men nu, vilken outfit tycker du är snyggast?

red-hair-outfitrodharig-outfits red_hair-outfit

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

27 reaktioner på ”16 olika outfits: Vilken är din favorit?”

  1. paulinenedhagen

    Jätte snygga outfits, väldigt bra klädsmak har du!
    Men om jag får välja 3 alternativ så väljer jag 1, 3 & 11:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet