Artikeln innehåller reklamlänkar

Revlon finns äntligen i Sverige!

revlon-colorstay

Veckans roligaste makeupnyhet! Eleven.se har äntligen lanserat det hypade amerikanska märket Revlon i sitt sminksortiment. Frossa i allt från godisdoftande läppkritor och foundations till mascaror, primers och en stor dos av nagellack.

Revlon har funnits i över 80 år och har varit och är en självklar skönhetsdestination för kvinnor att uttrycka sig med färg. Genom åren har vi sett flera megastjärnor som modeller för sminkmärket. Bland annat Jessica Alba, Kate Hudson, Jessica Biel och nu senast Emma Stone, Olivia Wilde och Halle Berry.

Jag har provat några makeupprodukter och har särskilt kärat ner mig i läppkritorna Revlon Colorburst Matte Balm och Revlon Colorburst Matte Balm som har en underbar konsistens, är lätt att applicera, håller länge och som doftar som Marianne-godis. Yummie!

Revlon Colorburst

Det var kärlek vid första ögonkastet när jag provade Revlons läppkritor på pressfrukosten i september. På läpparna har jag min absoluta favorit, den matta gammelrosa nyansen Elusive.

Här kommer fler godbitar från Relvon:

revlon-colorburst

Revlon Colorstay Moisture Stain // Revlon Colorburst Laquer Balm och Matte Balm i nyanserna: Provocateur, Elusive, Unapologetic och Vivalicious.

För det första, hur snygga produkter? För det andra, fantastiskt grymma läpprodukter. Läppglanset är berikad med vitamin E och Aloe och läppstiften är berikade med Triple Butter Complex som ger den härligt krämiga konsistensen.

revlon-nagellack

Nail Enamel, Revlon Red // Nail Enamel, Gray Suede // Liquid Quick Dry // ColorStay Gel Envy Nail Enamel, Wild Card // Diamond Top Coat

Enkelt att applicera, bra hållbarhet och snygga färger till naglarna. Ett särskilt kap är Liquid Quick Dry som gör att ditt nagellack mycket torkare fortare samtidigt som vitamin C och E samt mineraler hjälper till att vårda din nagel.

revlon_colorstay

Bronzer // Highlighting Palette // Colorstay Eye 16 Hour Eye Shadow Quad // Grow Luscious Bold Lacquer Mascara Waterproof // Colorstay Eyeliner

En Bronzilla-bronser, superfin highlighting-palett, snygg ögonskuggskvartett, ny vattenfast mascarafavorit och en eyeliner som håller länge.

Kort sagt är jag hur nöjd som helst med alla produkter som jag provat från Revlon. Detta är ett nytt favoritmärke och jag är otroligt glad över att vi äntligen har fått det i Sverige! 😀

 Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share