Artikeln innehåller reklamlänkar

Sommaren 2015 med Oriflame

Sommarfavoriter från Oriflame 2015

Vattenfast mascara, vattenresistent solskydd, en universalvårdande kräm och extra hållbara nagellack. Här är sommarens bästa produkter om Oriflame själva får välja!

Sommaren 2015 med Oriflame

The ONE 5-in-1 Wonder Lash Waterproof Mascara

The ONE 5-in-1 Wonder Lash Waterproof Mascara – Nyhet!

Om den här mascaran är lika bra som den verkar kommer jag bli överlycklig! Det är en allt-i-ett mascara som ska ge volym, längd, böjd och samtidigt vårda och separerar fransarna med en vattenfast formula. Den ska även glida på som silke och tåla vatten, svett och fukt utan att rinna, kladda eller smetas ut. Mascaran är sprillans ny men har redan fått grymma recensioner (till exempel skriver Linda Hallberg att mascaran är svinbra). Mina förväntningar är därför minst sagt höga. Skulle prova den direkt om jag inte hade ögonfransförlängning!

The ONE 5-in-1 Wonder Lash Waterproof Mascara, 159 kr/8 ml

The ONE Long Wear Nail Polish

The ONE Long Wear Nail Polish – Nya färger!

Högtäckande nagellack med lång hållbarhet och en Expert Gel Technology för en jämn täckning och hållbar färg. De härliga färgerna på bilden heter Lush Ivy och Lime. Somriga? Yes sir! Lime kommer sitta som ett smäck när man fått lite färg.

The ONE Long Wear Nail Polish, 120 kr/8 ml

Tender Care Protecting Balm

Tender Care Protecting Balm

Ingen nyhet, men däremot en gammal hudvårdsklassiker som mjukgör och lugnar torr eller irriterad hud. Den universalvårdande kurcremen funkar över hela kroppen och kan till exempel användas på torra hälar, sprucken hud, armbågar, eksem eller nariga nagelband.

Tender Care Protecting Balm, 115 kr/15 ml

Sun Zone - Lotion Face and Body SPF30

Sun Zone Lotion Face and Body SPF30, Water Resistant

Vattenresistent solskydd med SPF 30 som vårdar, skyddar huden mot solens farliga strålar – samtidigt som den återfuktar din hud. Det smidigaste är att solskyddet kan användas både på ansikte och kropp.

Sun Zone Lotion Face and Body SPF30, 149 kr/150 ml

Sommarfavoriter från Oriflame 2015

Vad tror du om dessa sommarprodukter från Oriflame? Något som lockar? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share