Scratch Map Deluxe

Dagens wantie står Scratch map för. Det är en snygg världskarta där du, likt en gigantisk trisslott, kan skrapa fram platser du har varit på eller vill besöka. Det är bara att rama in kartan och hänga upp den på väggen.

Det finns en originalversion i vitt samt en lyxigare Deluxe-version i svart och guld. Den sistnämnda skulle sitta som ett smäck hemma hos oss. Jag älskar ju att resa och upptäcka nya platser. Att få en snygg överblick över alla länder jag har varit i vore hur kul som helst och skulle dessutom bli en rolig inredningsdetalj.

Scratch Map Deluxe Scratch Map – Världskartan som du sk(r)apar själv!

scratch_map

Med andra ord: Scratch Map är en perfekt present till dig själv eller till reseälskaren!

  • ååh vad smart!!

    • Eller hur! Och så snyggt ju 😀

  • Har den på min önskelista men har inte blivit av att jag köpte den än.

  • Guuud så himla smart, och snyggt! Men jag som avskyr att resa (är en sådan konstig avart, ja) skulle kasta pengar i sjön tyvärr :/

  • Gud så coolt och snyggt, jag skulle inte tackat nej till originalversionen! 😀