Förälska dig i brittiska Soap & Glory

Soap & Glory

What's not to love? Vad sägs om att applicera lite Love at first blush på kinderna eller blanda Hocus Focus i din foundation för ett snyggt naturligt glow? Upptäck och förälska dig i lekfulla Soap & Glory!

[dropcap]J[/dropcap]epp. Nu finns ÄNTLIGEN det hypade brittiska skönhetsmärket Soap & Glory tillgängligt i Sverige tack vare international.boots.com som nyligen börjat leverera till Sverige. Soap & Glory är ett märke som är känt för sina sockersöta och kreativa förpackningar liksom effektiva produkter.

Som till exempel den prisbelönta och intensivt återfuktande kroppskrämen The Righteous Butter Body Butter. Krämen innehåller mjukgörande sheasmör, vårdande glycerin, kakao, kokosnötolja och aloe vera och doftar sådär diskret och härligt sött. Konsistensen är alldeles underbar, sjunker blixtsnabbt in och gör att huden känns sammetslen. S a m m e t s l e n. Jag har faktiskt aldrig provat en body butter som får huden att kännas som sammet! Finns det en sammetskräm till ansiktet också? I want one!

The Righteous Butter Body Lotion
The Righteous Butter Body Lotion (ca 122 kr/300 ml)

Upptäck Soap & Glory

Make Yourself Youthful Serum Rejuvenating Facial Serum
Make Yourself Youthful Serum Rejuvenating Facial Serum (ca 195 kr/50 m)

Ett serum med pentapeptider och cirkulationsstimulerande syrekomplex som ska minimera fina linjer, bidra till en mer jämn och återfuktad hy sam ge lyster och minimera fina linjer och porer. Innehåller energigivande ingredienser som gingseng, ingefära och koffein. Visst låter det spännande? Ser fram emot att prova denna asap!

Archery Brow Pencil and Thick & Fast Mascara