Artikeln innehåller reklamlänkar

SNAPSHOTS: En eftermiddag och kväll i London

London over the Clouds

En promenad längs The Queens Walk, afternoon tea och magisk god middag med en fantastisk utsikt. Så här såg det ut i måndags när jag och ett gäng svenska journalister landade i London med The Body Shop. Häng på! ♥

Afternoon tea i London Afternoon Tea

15.00 Afternoon tea på Marriott Hotel County Hall

En god kopp te och scones hör såklart till Englandsresan – oavsett säsong. Vi samlas i en mysig och elegant bibliotekslounge på Mariott Hotel County Hall. Här snålas det inte på godsaker. Du får börja med att välja ditt favoritte och får sedan njuta av nybakade scones, sylt, clotted cream, hembakade kakor och om du önskar, med ett glas champagne till. Ett trevåningsfat (som på bilden) är tänkt för två personer.

Mondrian_London_hotel

Mondrian Hotel in London

18.00 Incheckning på Mondrian London at Sea Containers

Efter en mysig fikastund checkar vi in på Hotellet Mondrian London. Det är ett superfint hotell med väldigt servicevänlig och trevlig personal. Hotellrummen är moderna och sjukt snyggt inredda. Det är marmor i badrummet, grått som det nya vita till rosa och guldiga detaljer.

Mondrian Hotel in LondonLondon med The Body Shop Mondrian Hotel Mondrian London

Visst är det härligt med den upplysta färgklicken i garderoben?

Mondrian_London-hotel

18.30 Promenad längs South Bank och The Queens Walk

Efter att ha checkat in på hotellet går jag en promenad längs South Bank och The Queens Walk vid floden Thames. Här kan du till exempel se sevärdheter som pariserhjulet London Eye eller Houses of Parliament …

Sandskulpturer i London Southbank Homer Simpson in Southbank, London

… Eller, om du har lite tur, kan du se häftiga sandskulpturer! Varje år brukar sandskulpturer göras i närheten av Gabriel's Wharf. Martin Artman är en av de mest kända sandskulptörerna. Han gör pryder gärna sanden med kända karaktärer – framförallt från The Simpsons.

London

Gabriel's wharf är en samling av söta butiker, barer, caféer och restauranger.

London Southbank

The Queens Walk

Att vandra längs The Queen's Walk bjuder på en fantastiskt fin utsikt.

London Southbank SPOTTED: Ryggsäckar i London

SPOTTED: Ryggsäckar i överflöd. Något jag inte kan låta bli att lägga märke till är hur många Londonbor som har ryggsäckar. Kostymnissar, kvinnor i somriga klänningar och joggare – ryggsäcken is the thing!

OXO Restaurant

19.30 Drink och middag på OXO Restaurant

På kvällen samlas vi på OXO Restaurant för drink och middag. Wow är ett ord som kan sammanfatta kvällen från början till slut. Här kan du njuta av magiskt god mat och en fantastisk utsikt.

OXO_Restaurant  OXO Restaurant

Utsikten mina vänner. Utsikten!

London by Night

London by night.

London by Night

God natt

För en gångs skull kommer jag faktiskt i säng tidigt. Innan 00.00. Jag kollar på Channel 4's Comedy Gala från sängen i hotellrummet och somnar sedan direkt.

 

Bilderna från den andra dagen och The Body Shops spännande pressvisning dyker upp senare i veckan. Håll utkik! 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share