Artikeln innehåller reklamlänkar

Skrubba dig silkeslen med Filorga Scrub & Mask + Bliss Hot Salt Scrub

Bliss Hot Salt Scrub & Filorga Scrub & Mask

Skrubba skrubba bort din sura min. Eller i alla fall döda hudceller! Här är två UNDERBARA skrubbar för ansikte och kropp som gör huden silkesmjuk och smidig. Direkt.

Filorga Scrub & MaskFilorga Scrub & Mask

Filorga Scrub & Mask

Först och främst har vi Filorga Scrub & Mask. Det är en väldoftande dubbelverkande peeling och ansiktsmask som ger dig resultat direkt! Porer dras samman, huden känns superlen och du får en massa lyster. Peelingkorna är alldeles lagom stora och exfolierar huden skonsamt och effektivt.

Filorga Scrub & Mask har en innovativ enzymisk exfoliering som stimulerar hudens egen fjällningsprocess. Applicera den 1-3 gånger i veckan, beroende på behov. Hur som helst måste du bara prova att låta Scrub & Mask sitta som en ansiktsmask. Massera in under 1 minut på torr hy (undvik området kring ögonen) och se hur masken börjar bubbla likt champagne. Detta är ett tecken på att syre släpps ut. När bubblorna försvinner, efter cirka 5 minuter, kan masken tvättas av med ljummet vatten. Resultatet är amazing! Jag har alltid supertorr hy i kylan men denna lilla burk är en räddning i vintermörkret.

Sedan måste jag ju bara prisa den supersmarta hygieniska pumpförpackningen. Detta hoppas jag att fler företag hakar på!

Filorga Scrub & Mask, 465 kr

Bliss Hot Salt Scrub Rosemary+Eucalyptus

Bliss Hot Salt Scrub Rosemary+Eucalyptus

Sedan har vi denna underbara självuppvärmande kroppsskrubb gjord på bland annat havssalt, eukalyptus och rosmarin. Jag älskar den värmande effekten, den uppfriskande doften av eucalyptus och hur mjuk huden blir efteråt. Det är dessutom den ultimata produkten om du börjar känna dig förkyld. Eucalyptus och värme for the win säger jag bara.

Tips! Du kan även använda Bliss Hot Salt Scrub som badsalt. Skrubba dig och hoppa sedan ner i badet. Havssaltet smälter nämligen i kontakt med det varma vattnet och du kan med glädje njuta av ett härligt återfuktande eucalyptusdoftande bad.

Enda minuset är förpackningen. Jag klarar typ aldrig av att ha denna typ av förpackningar i badrummet. Av någon anledning lyckas det alltid slinka in lite vatten.

Bliss Hot Salt Scrub Rosemary+Eucalyptus, 345 kr

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share