Artikeln innehåller reklamlänkar

Outfit: Silver Bomber Jacket

Silver Bomber Jacket iPhoneskal - kameraSilver bomber jacket

Hello mina fina! Hur mår ni i dag? Här är allt på topp! I dag har jag många roliga saker på schemat. Och som ni vet älskar jag att ha många bollar i luften samt variation i arbetet. Först ska jag in till stan och fota porträtt, sedan blir det möte med fina Michaela på Lyx.se, event med Baby Lips och Maybelline samt ett event med Lush. Däremellan ska jag också jobba med några bloggdesignbeställningar.

En rolig nyhet hörrni: Så snart jag får lite tid över kommer jag göra om min portfolio och skapa en blogg som enbart handlar om att driva eget. Ni får ju inte så ofta se hur jag jobbar bakom bloggen. Men det ska det bli ändring på! Då kommer jag också dela med mig av mina bloggdesigner, illustrationer och foton.

P.S Min gulliga och kreativa bloggläsare Carro har publicerat en intervju med mig på sin blogg. Du kan läsa den HÄR. Missa inte att kika in resten av hennes blogg också, den är grym! ♥

Get the look:
Silver bomber jacketiPhoneskalJeansOver knee boots

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share