Artikeln innehåller reklamlänkar

OPI Fifty Shades of Grey – Laters, baby!

OPI Fifty Shades of Grey

Vi kan helt enkelt inte få nog av Mr. Grey. Vi har läst böckerna, köpt underkläderna och längtat efter den kommande filmen. Och nu blir det snart dags att lacka naglarna i ”Fifty Shades of Grey”!

[dropcap size=small]K[/dropcap]ollektionen OPI Fifty Shades of Grey består av sex olika lack och kommer lanseras i januari, väldigt lämpligt innan den efterlängtade Femtio nyanser av honom-filmen har premiär på Alla hjärtans dag. E L James trilogi har översatts till 51 olika språk och sålts i mer än 100 miljoner exemplar världen över. De två officiella smakproven på filmatiseringen av Femtio nyanser av honom har setts över 50 miljoner gånger. Det är ingen tvekan om att det råder Fifty Shades-hysteri.

Jag är själv ett stort fan. Jag älskar böckerna och kunde inte låta bli att köpa masken från Kappahls Fifty Shades of Grey-kollektion. När jag fick nys om att OPI skulle göra en kollektion inspirerad av succéromanen kände jag bara OH MY. Och till min lycka är det en fullträff! Jag älskar kollektionens gråskala som har en blandning av skimmer, glitter och cremelack i olika nyanser av grått. Den röda färgklicken (som såklart ska representera passion) känns även väldigt passande och gör sig sjukt snygg till gråskalan.

Mest förtjust är jag i det silvriga nagellacket My Silk Tie samt gråblå Dark Side of the Mood. Kort och gott, en fet tumme upp för denna kollektion. Det är en härlig frestelse för alla fans innan filmpremiären.

Mr. Grey will see you now …

OPI Fifty Shades of Grey
Alla nyanser är inspirerad av stämningen och känslorna i historien med olika nyanser av grått, från glittrande och glimmande silver till en kall gråblå nyans och mörkt träkol.

Möt kollektionen OPI Fifty Shades of Grey:

OPI Fifty Shades of Grey

Från vänster till höger:

  • My Silk Tie – This silky, gleaming silver has got me all tied up.
  • Romantically Involved – I’m in a deep relationship with this luscious crème red.
  • Dark Side Of The Mood – This brooding, stormy charcoal is dangerously gorgeous.

OPI Fifty Shades of Grey

  • Shine For Me – This shimmering silver with subtle blue sparkle really turns me on!
  • Cement The Deal – I’d sign anything to get my hands on this stony, cool gray.
  • Embrace The Gray – Let this chic, moody gray crème become one with yo.

OPI Fifty Shades of Grey

Vad tycker du om OPI Fifty Shades of Grey? Något lack du vill lägga vantarna på? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share