Artikeln innehåller reklamlänkar

Silja Serenade & Daisy Beauty Cruise 2015

Silja Serenade & Daisy Beauty Cruise 2015

Sista helgen i april spenderade jag på Silja Serenade tillsammans med Daisy Beauty och ett härligt gäng med skönhetsbloggare och journalister. Vi kryssade på Östersjön till Finland och Helsingfors. Det blev en fantastisk resa till havs med spännande skönhetspresentationer, galet bra mat, vin, underhållning och skönt häng med goda vänner.

Silja Serenade & Daisy Beauty Cruise 2015

Commoder-hytt i Silja Serenade
Vi möttes av marint tema och balkong i Commodore-hytten.

Dag 1 – Fredag

På eftermiddagen samlades vi i Värtahamnen för att gå ombord på nyrenoverade Silja Serenade. Jag och Rebecka checkade in i vår hytt på däck 11 och upptäckte att det var en lyxsvit (Commodore) med balkong, badkar och minibar. Efter att ha utforskat hytten, färjan och taxfree-utbudet passade vi på att fixa oss inför kvällen. Klockan 17.30 förgylldes med tapas och mousserande vin till West End-musikalen Fame med artister hämtade direkt från London. Det var en grym föreställning med galet duktiga artister (ett smakprov på det kommer i follow me around-videon som dyker upp senare). Sedan blev det middag i restaurangen Grande Buffet.

[divider]Klicka för att se större bilder [/divider]

Rebecka - RMCK

Dag 2 – Lördag & Konferensdag

Efter bästa frukostbuffén inleddes konferensdagen 08.30 med Garniers presentation om miceller och micellär rengöring. Sedan presenterade Depend Cosmetic bland annat en helt ny O2-serie med nagelvård och nagellack som släpper igenom mer syre till naglarna och låter dem andas. Klockan 10.30 befann vi oss i Helsingfors och fick upptäcka Finlands huvudstad på egen hand. Jag och Rebecka tog outfitbilder, och gick in på första bästa café för att se om de hade Wifi. Väl inne på café Köketin fick vi inte bara supersnabbt nät utan också gratis glass, kaffe och finsk underhållning. Vi käkade sedan lunch, strosade vidare till jättevaruhuset Stockmann och begav oss sedan till färjan igen för L'Oréal Paris presentation 16.30. Vi fick kika närmare på vårens sminknyheter och sommarens härligt turkosa look. Vita Liberata berättade om hur brun-utan-sol fungerar och visade upp två nytänkande och unika BUS-nyheter. Sedan blev det lite spa-time i Depends hytt innan vi förberedde oss för kvällens lyxiga 3-rättersmiddag på den italienska restaurangen Tavolàta. Lördagen avslutades på topp med god mat, goda drycker och ännu goare vänner!

Linda Hallberg på Silja Serenade
Linda Hallberg provade L'Oréals nya Infallible Metallic-lack med galet snygga 3-dimensionella nyanser med en effekt som kan liknas vid julgranskulor.

[divider]Klicka för att se större bilder [/divider]

Andra pris i Daisy Beautys Beauty Quiz
Jag kammade hem andra priset och denna snygga gulddryck i Daisy Beautys Beautyquiz.

Dag 3 – Söndag

Efter bara några få timmars sömn (jag och Rebecka kunde inte sluta prata) ringer min väckarklocka finsk tid istället för svensk. Jag och Rebecka tar tillfället i akt att snooza en timme, packar sedan våra väskor och äter en fantastisk Silja-frukost med pannkakor och jordgubbar innan vi landar klockan 09.30 i Stockholm och säger hej då till alla.

Pannkakor till frukost på Silja Serenade
Jag måste förresten tillägga att jag är mäkta imponerad över maten ombord på Silja Serenade. Det fanns otroligt mycket att välja på och var helt enkelt supergott.

Slutligen vill jag bara passa på att säga STORT TACK till Kicki och Sam på Daisy Beauty för denna fantastiska resa! Det var ett grymt upplägg, spännande och lärorika presentationer och ett underbart tillfälle att få lära känna andra skönhetsbloggare bättre. En video från helgen dyker upp senare – liksom en närmare titt på helgens spännande beautynyheter.

 

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share