Artikeln innehåller reklamlänkar

Bronzing: 5 nya produkter för en solkysst hud (TEST!)

Bronzing powder

Mer glow åt folket! Vad sägs om en färgad BB cream för benen eller en bronzing GG cream för ansiktet? Bokstavskombinationerna tycks aldrig ta slut och hänger med oss även i sommar. På bronzing-fronten finns även fler spännande nyheter med glöd. Här är fem av dem:

Bronzing: 5 nya produkter för en solkysst hud

Bronzing products

L'Oréal Paris Sublime Bronze Summer Legs BB

Sublime Bronze Summer Legs BB är en 5-i-1-kräm berikad med vitamin E och färgpigment som hjälper huden att få ett jämnare resultat samt mer lyster.
Så tycker jag: Jag kunde inte låta bli att skratta när jag såg denna BB-kräm för benen. Vilken rolig och bra idé att kunna snygga till sina ben inför bara-ben-säsongen. Tyvärr var det för bra för att vara sant. Jag har nyansen ”Fair to medium” som är alldeles för gul och för mörk. Den är svårapplicerad, känns lite kladdig och det blir lätt osmickrande ränder och fläckar när nyansen inte är rätt. Förmodligen är Bronze Summer Legs BB en produkt som fungerar bättre när man redan har fått lite färg och har en mer gultonad hy (även om det är nu jag absolut vill använda denna för att få en jämnare hudton och dölja fula blåmärken och fläckar). Nej, just nu är det svårt att få till ett jämnt och snyggt resultat. Vilket är synd med tanke på att jag älskar idén.
Pris:  169 kr
Betyg: ♥♥♥♥ (1/5)

L'Oréal Paris Glam Bronze GG Cream

GG cream = Genious glow. Detta är en härligt lystergivande foundation med SPF 25 som ger huden fukt i upp till 24 timmar. Krämen innehåller bronzing micro pigment och pärlomor som ger lyster och glöd och en fint skimrande effekt.
Så tycker jag: Glam Bronze GG Cream ger huden en superfin solkysst ton (genious glow ftw!), återfuktar ganska bra och är lätt att använda.
Pris: 149 kr
Betyg: ♥♥♥♥♥ (3/5)

L'Oréal Paris Glam Bronze La Terra Tribal

Glam Bronze La Terra har fått ett nytt trendigt tribal-mönster inprintat i pudret.
Så tycker jag: Ett av mina favoritsolpuder har nu blivit ännu mer oemotståndligt med det snygga mönstret! Solpudret är för övrigt perfekt att använda för både ansikte och kropp, doftar himla gott och ger huden en snygg naturlig solkysst färg och lyster. Ett must-have inför bronzing-säsongen!
Pris: 149 kr
Betyg: ♥♥♥♥♥ (5/5)

L'Oréal Paris Glam Bronze La Terra Tribal
Två produkter jag absolut inte vill vara utan är L'Oréal Paris Glam Bronze La Terra och Vichy Ideal Body 3-Gold Oil

Maybelline New York Dream Bronze BB

Dream Bronze BB är ett beauty balm som även ger lyster från en bronzer. Har SPF 25, gör att huden ser jämnare ut och gör samtidigt att huden får en naturlig lyster och ser mer strålande ut.
Så tycker jag:
Medan L'Oréals Glam Bronze GG Cream ger mer glow är Maybellines Dream Bronze BB lättare att använda när man har lite torrare hy. Den återfuktar bättre, är lättare att smörja in sig med och gör huden naturligt solkysst.
Pris:
119 kr (finns i butik i maj 2015)
Betyg: ♥♥♥♥
(4/5)

Vichy Ideal Body 3-Gold Oil

Vichy Ideal Body 3-Gold Oil är en multifunktionell och lyxig guldolja med pärlomorpigment i guld-, koppar- och brons-nyanser. Innehåller 10 vårdande oljor som återfuktar och mjukgör huden utan att den känns fet eller kladdig.
Så tycker jag: Det som gör denna olja till en ideal produkt inför sommaren är att det går så snabbt att få extra glow och lyster – inte bara på kroppen utan även i ansiktet och håret. Hade sprayflaskan varit vänligare att använda så hade denna utan tvekan fått full pott. Just nu brukar jag spraya några pump i handflatan och sedan smörja in mig (eftersom det annars lätt kommer guldolja överallt). Det är hur som helst en helt perfekt produkt att använda nu inför sommaren för mer lyster och en piggare look. Det kommer likväl vara en perfekt produkt i sommar och i höst för att förstärka sin bränna.
Pris: 349 kr
Betyg: ♥♥♥♥♥ (4/5)

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share