Artikeln innehåller reklamlänkar

Sephora Christmas Collection 2015 + Most-Wanted Beauty Gift

Too Faced Le Grand Palais

Nu i november landar julen hos Sephora som en skimrande vintervärd av snötäckta förpackningar, sprakande färger och innovativa produkter. Vad sägs om glittrande makeup, vinteranpassad hudvård eller överraskande badprodukter för kyliga vinternätter?

Här är en titt på vad julen 2015 hos Sephora innebär.

Sephora Christmas Collection 2015

Sephora Christmas Collection 2015 - Sephora Color Around the World

Har ni sett sötare ögonskuggspaletter? Color Around The World (300 kr) är ett kit med fyra-makeup-paletter i kollegieblocksform där varje palett är inspirerad av en storstad.

Sephora Kiss Me Balms

Sephoras populära Kiss Me Balms (95 kr/st) kommer till julen smaka Magic Dessert (hallon) och Lucky Cherry (körsbär). Båda har en skimrande pigmenterad formula.

Brilliant Makeup Palette

Här har ni bevis på Sephoras sprakande julfärger. Brilliant Makeup Palette (425 kr) är en majestätisk beauty box som har allt man kan önska. 72 ögonskuggor, 32 lipgloss, 18 eyeliners, och 8 rouge. För att vara exakt.

FlowersSephora Advent Calendar

Om du vill ha beautyprodukter för badrummet är det denna julkalender du ska satsa på i december för en överraskning varje dag fram till julafton. Sephora Advent Calendar (410 kr) är fylld med mini-produkter som shower cream, makeup remover, night mask med mera.

Let it Snow Sephora Christmas Collection 2015Vibrating Mini Duck Let it Snow Sephora Christmas Collection 2015

Den årliga vibrerande mini-ankan från Sephora är här igen och blir din för 250 kr.

Sephora Christmas Collection 2015

Kan du inte bestämma dig för en julklapp? I My Beauty List (315 kr) finns alla Sephora-favoriterna samlade i ett och samma paket. Denna silverfärgade necessär innehåller mini-produkter i forma av en ögonskugga, ett rouge, en mascara, ett läppstift, en eyeliner, ett lipbalms och en ögonmask.

Sephora Christmas Collection 2015 - Sephora Wonderful Dreams

Wonderful Dreams (100 kr) är en ögonskuggspalett med både matta och skimrande ögonskuggor.

+ Most-Wanted: Too Faced Le Grand Palais

Too Faced Le Grand Palais

HUR SÖTT? Årest must-have för beautynördar står Too Faced för med Le Grand Palais. Det är som ett dockskåp fyllt med flera av Too Faceds mest sålda produkter. Vad sägs om 18 ögonskuggor, 2 rouge, en bronzer, highlighter, en deluxe Better Than Sex mascara, deluxe Melted Lipstick och en deluze Shadow Insurance? YES PLEASE …

Too Faced Le Grand Palais

Too Faced Le Grand Palais är inspirerat av den förtrollande utsikten över Eiffeltornet från ett hotellrum i Paris. Boxen säljs exklusivt hos Sephora för 565 kr.

Vad tycker du om julen 2015 hos Sephora? Något du önskar dig i julklapp? 🙂

 

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share