This post is available in
london_calling-daisy-beauty

Favorit i repris! I morgon flyger jag till London med Daisy Beauty för två dagars beautykonferens tillsammans med härliga skönhetsnördar och dessa varumärken: Apoteket AB, Clarins, Glossybox, Hugo Boss, Olaplex, Revlon och Urban Decay. 

Wooohoo! Jag är sååååååå taggad! Förra årets konferens var top-notch och jag gissar på att denna helg kommer bli lika grym. London + en massa skönhetssnack med goa vänner. Det kan knappast bli bättre 😉

Vi samlas 06.30 på Arlanda i morgon bitti och landar i Sverige igen på söndag kväll. Håll utkik här efter uppdateringar och följ med på resan på Instagram via @adaras samt #dblondon15.

11 KOMMENTARER

  1. Å jag längtar tillbaka till London även då jag var där för två veckor sedan. Jag är helt övertygad om att ni kommer få en kanon helg där med massa skönhet, föreläsningar och shopping.

    • Åh jag förstår det! Det är en helt fantastisk stad 😀 Tack finis, det är jag också övertygad om! Hoppas du också får en underbar helg.
      Kramar!

  2. Å jag längtar tillbaka till London även då jag var där för två veckor sedan. Jag är helt övertygad om att ni kommer få en kanon helg där med massa skönhet, föreläsningar och shopping.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.