Artikeln innehåller reklamlänkar

Inredningstips: Den röda tråden är grått

Living and Room

[dropcap size=small]J[/dropcap]ag är fortfarande totalförälskad i den avskalade råa inredningen. Grått är det nya vita och går att variera på så många olika sätt. Bryt av den industriella stilen med värmande naturmaterial och detaljer i koppar eller mässing. Eller varför inte addera sockersöta pasteller? Grått är ett tidlöst färgval som passar till flera olika stilar.

I vårt vardagsrum har vi en metallicgrå vägg och en grå tygsoffa. Det är basen. Sedan får detaljerna sätta stilen. Just nu kör vi all in på den rustika stilen och bryter av den kalla känslan med en värmande fuskpäls och ljuslyktor med koppardetaljer. Till våren är det bara att byta ut kuddfodralen, ljusstakarna och gardinerna för en helt ny känsla i rummet.

Living and Room

Klassisk, elegant och tuff på samma gång. Jag älskar gråskalan! De fina ljusstakarna i mangoträ med kopparfinish är pricken över i:et.

Living and Room Living and Room

I vårt vardagsrum:
Fjäderkudde, huslyktor och kopp från Living and Room
Fårkudde från Ellos
Fat, Loppisfynd

Om du vill ha mer inredningstips och inspiration kan jag tipsa om att spana in Living and Rooms katalog → HÄR ←. Katalogbilderna är helt fantastiska (se bara rummet på sida 10 eller köket på sida 32, dör vad snyggt!).

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share