Artikeln innehåller reklamlänkar

VIDEO: Se min Romantic Rock Look i L’Oréal Trendsetter Search

L'Oréal Trendsetter SearchRomantic rock makeupHåruppsättning med en twistRomantic rock makeupL'Oréal Trendsetter Search

Bättre sent än aldrig! Nu är äntligen min video i Trendsetter Search-tävlingen klar! I semifinalen har vi fått välja att tolka ett tema (bohemian, glam, rock eller romantic) och skapa en look från topp till tå. Jag valde att tolka det romantiska temat men kunde inte låta bli att inkludera rockigare detaljer också – så som svarta naglar, svart eyeliner och nitar. Älskar att blanda sött med salt 😉

I videon får du se hur jag fixar en snabb håruppsättning med en twist, se när jag sminkar mig, hur jag har tolkat temat samt höra mig prata engelska.

Sist men inte minst skulle jag bli HUR GLAD SOM HELST om du vill rösta på mitt bidrag och hjälpa mig att ta mig vidare till finalen 😀

Allt du behöver göra är att klicka på ”vote” PÅ DENNA SIDA. Puss och kram! ♥

 Jag är med och deltar i Trendsetter Search på www.lorealparis.se

[button color=”white” size=”normal” alignment=”none” rel=”follow” openin=”samewindow” url=”http://trendsettersearch.se/all-about-style/3486/”]RÖSTA HÄR [/button]

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share