VIDEO: Se min Romantic Rock Look i L’Oréal Trendsetter Search

VIDEO: Se min Romantic Rock Look i L’Oréal Trendsetter Search

L'Oréal Trendsetter SearchRomantic rock makeupHåruppsättning med en twistRomantic rock makeupL'Oréal Trendsetter Search

Bättre sent än aldrig! Nu är äntligen min video i Trendsetter Search-tävlingen klar! I semifinalen har vi fått välja att tolka ett tema (bohemian, glam, rock eller romantic) och skapa en look från topp till tå. Jag valde att tolka det romantiska temat men kunde inte låta bli att inkludera rockigare detaljer också – så som svarta naglar, svart eyeliner och nitar. Älskar att blanda sött med salt 😉

I videon får du se hur jag fixar en snabb håruppsättning med en twist, se när jag sminkar mig, hur jag har tolkat temat samt höra mig prata engelska.

Sist men inte minst skulle jag bli HUR GLAD SOM HELST om du vill rösta på mitt bidrag och hjälpa mig att ta mig vidare till finalen 😀

Allt du behöver göra är att klicka på “vote” PÅ DENNA SIDA. Puss och kram! ♥

 Jag är med och deltar i Trendsetter Search på www.lorealparis.se

[button color=”white” size=”normal” alignment=”none” rel=”follow” openin=”samewindow” url=”http://trendsettersearch.se/all-about-style/3486/”]RÖSTA HÄR [/button]

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

22 reaktioner på ”VIDEO: Se min Romantic Rock Look i L’Oréal Trendsetter Search”

  1. Älskar dig och din blogg men hur kan du stötta ett märke som testar på djur och på så sätt plågar djur? 🙁

  2. Hej Ida!! Superfin video 😀 klart jag röstar på dig!
    Vill se flera sånnahär videor ^^! Ser att du har lite konstig fps inställd som gör att ljuset flimmrar, typ 30 eller 60fps? Prova 25 eller 50 fps istället så ska det försvinna, så blir dina videor ännu mer perfekta :D!!
    Kram!

    1. Åh tusen tack Anna! 😀 Jasså, är det DET som gör att det flimrar? Ska jag ställa in det i exporten eller i kameran någonstans? Det flimrade nämligen redan i kameran. Tar btw jättegärna emot fler filmtips från dig! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet