Artikeln innehåller reklamlänkar

GHD Curve – en väldigt lockande nyhet!

ghd-curveghd_curve

Sugen på lite glamour-lockar i höst? Kolla hit! Ghd lanserar nu Ghd Curve, en helt ny innovativ kollektion med locktänger.

Jag kan inte annat än att jubla! För det första älskar jag Ghds stylers (Ghd Eclipse i mitt hjärta!). Eclipse har varit min bästa stylingkompis sedan den lanserades våren 2013. Jag satt med i juryn för årets hårprodukt i Daisy Beauty Awards 2014 och blev superglad när Ghd Eclipse kammade hem titeln. Jag har alltså i över ett och ett halvt år använt min styler för att platta och locka håret och tänkte inte att jag var i behov för ännu ett verktyg för att fixa lockarna. Men jo.

Jag är frälst! Ghd Curve är helt amazing! Det absolut bästa är att den ger en skitsnygga och glansfulla lockar som håller extra länge. Lockar du håret i dag kan du ha fina lockar i morgon och ett härligt beachsvall i övermorgon. Om vi inte räknar med när jag hade rött hår, har jag aldrig fått så mycket komplimanger för mitt hår som i höst. Och då har jag knappt ansträngt mig.

Hemligheten bakom både locktängerna och Ghds stylers är den unika tri-zone-tekonologin som finns i värmeelementen. Sex snabbtänkande sensorer säkrar en konstant temperatur på 185 grader vilket är den optimala temperaturen för hårstyling. Du får minimalt med slitage och ett mer glansigt hår då fukten stannar kvar inne i håret.

Nu i oktober lanseras fyra olika locktänger. Alla med olika förmågor – men med glammiga lockar som resultat.

Ghd Curve består av:

Ghd Curve Classic Wave Wand

Ghd Curve Classic Wave Wand

En ovalformad tång för att skapa djupa, glamourösa lockar och rörelse i ett långt hår.

Ghd Curve Creative Curl Wand

Ghd Curve Creative Curl Wand

En innovativ konformad tång för att skapa en rå och ’beachy’ look i alla hårlängder.

Ghd Curve Soft Curl Tong

Ghd Curve Soft Curl Tong

En stor locktång (32 mm) för att skapa voluminöst fall och mjuka vågor i ett långt hår.

Ghd Curve Classic Curl Tong

Ghd Curve Classic Curl Tong

En locktång i medium storlek (26 mm) för att skapa enhetliga lockar i hela håret för en klassisk voluminös look, även i kort hår.

Test - Ghd Curve

Lockarna håller i upp till tre dagar. Jag fick med mig Ghd Curve 32 mm på pressvisningen i slutet av augusti och har efter det blivit helt tokig i locktången.

Vad tycker du om denna nyhet? Något som lockar? 😉

P.S Rösta jättegärna på mitt bidrag i L'Oréal Trendsetter Search. Det skulle betyda sååå mycket! Rösta HÄR.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share