Artikeln innehåller reklamlänkar

Pearled Dreamy Dress & Platform sandals

White dress outfitMermaid stiletto nails Boho outfitBoho Chic Outfit Boho Chic Outfit FlowersBoho outfit White dress outfit

Första juni. Någon mer än jag som knappt kan förstå hur snabbt våren har passerat? Jag minns det som igår när jag spelade in en video med mina ”march favorites”. Jag tänkte att jag skulle ha tid att redigera ihop den tidigare men nu är det plötsligt oaktuellt. Haha jag kanske kan lägga upp den som ”spring favorites” istället? Hur som helst, välkommen juni! Jag ser särskilt fram emot sommar, sol, årets första dopp och härliga grillkvällar i Nynäshamn.

Jag ser även fram emot att få lite färg. Nu är jag extremt blek, vilket faktiskt är passande. Jag ska nämligen göra ett stort BUS-test och prova alla brun utan sol-produkter jag har hemma. Mina favoriter kommer upp här på bloggen sen (och jag lovar, det ska ni minsann få ta del av denna månad).

Klänning, Nelly ♦ Skor, Belle Shoes ♦ Hatt, Oasap ♦ Väska, Indiska

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share