Pearled Dreamy Dress & Platform sandals

Pearled Dreamy Dress & Platform sandals

White dress outfitMermaid stiletto nails Boho outfitBoho Chic Outfit Boho Chic Outfit FlowersBoho outfit White dress outfit

Första juni. Någon mer än jag som knappt kan förstå hur snabbt våren har passerat? Jag minns det som igår när jag spelade in en video med mina “march favorites”. Jag tänkte att jag skulle ha tid att redigera ihop den tidigare men nu är det plötsligt oaktuellt. Haha jag kanske kan lägga upp den som “spring favorites” istället? Hur som helst, välkommen juni! Jag ser särskilt fram emot sommar, sol, årets första dopp och härliga grillkvällar i Nynäshamn.

Jag ser även fram emot att få lite färg. Nu är jag extremt blek, vilket faktiskt är passande. Jag ska nämligen göra ett stort BUS-test och prova alla brun utan sol-produkter jag har hemma. Mina favoriter kommer upp här på bloggen sen (och jag lovar, det ska ni minsann få ta del av denna månad).

Klänning, Nelly ♦ Skor, Belle Shoes ♦ Hatt, Oasap ♦ Väska, Indiska

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

11 reaktioner på ”Pearled Dreamy Dress & Platform sandals”

  1. Hej fick tips om att du gör bloggdesigner. Undrar om du skulle kunna göra en till mig? behöver verkligen hjälp 🙁
    Med vänliga hälsningar Jennifer

  2. Skickligt att hitta blommor vars färg går ton i ton med ditt nagellack . Här ösregnar det och det känns mer som höst än försommar men “i morgon är en annan dag”. Många …

  3. Hej fick tips om att du gör bloggdesigner. Undrar om du skulle kunna göra en till mig? behöver verkligen hjälp 🙁
    Med vänliga hälsningar Jennifer

  4. Skickligt att hitta blommor vars färg går ton i ton med ditt nagellack . Här ösregnar det och det känns mer som höst än försommar men “i morgon är en annan dag”. Många …

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet