Artikeln innehåller reklamlänkar

Shoe Bakery: Världens sötaste (och glassigaste) skor!

Shoe Bakery

OH MY GOODNESS! Sötare än så här kan knappast ett par skor bli. Shoe Bakery gör precis vad namnet antyder – skor som bakverk! Det finns allt från vaniljglass-klackar till klackar med chokladöverdrag och ballerinaskor piffade med ”cookies and cream”.  Hur awesome?

Jag smälte direkt när jag såg en bild på ”Vanilla Ice Cream Heels” och höll på att trilla av stolen när jag klickade in på Shoe Bakerys hemsida. Jag vill sätta tänderna i allt! Vilket par som helst skulle göra mig lycklig.

Shoe Bakery – Some sweets for your feet

Mint Ice Cream Flats
Mint Ice Cream Flats
Mint Ice Cream Heels & Cinnaholic Heels
Mint Ice Cream Heels & Cinnaholic Heels
Pink Cake Wedges  (Picture: Shoe Bakery)
Pink Cake Wedges

The Shoe Bakery grundades 2013 av Chris Campbell som ville kombinera sin kärlek för skor och bakverk. Han började med en liten butik på Etsy men möttes av en så stor efterfrågan att han öppnade en egen butik i Florida. I dag fraktar Shoe Bakery sockersöta skor över hela världen. Varje par skor tillverkas för hand och tar cirka 4-6 veckor att leverera. Priserna ligger runt 700 – 3 400 kronor.

Kanske det häftigaste av allt är att du kan låta Shoe Bakery ”baka” din egen skodesign. Väntetiden på personliga beställningar är just nu över en månad (vilket inte är konstigt)). Hur coolt vore det inte att ha alldeles unika skor med ens favoritbakverk liksom?

Valentines Day Flats (Picture: Shoe Bakery)
Valentines Day Flats
Vanilla Ice Cream Heels Valentines Day Flats (Picture: Shoe Bakery)
Vanilla Ice Cream Heels Valentines Day Flats

Chocolate Heels

Alla bilder kommer från Shoebakery.com

Vilka skor vill du helst vilja sätta tänderna i? 😀

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share