Welcome to Sweden Bioderma!

Welcome to Sweden Bioderma!

Bioderma Sensibio H20

Du har väl inte missat att Bioderma äntligen har landat i Sverige? Det var närmare bestämt den 12 maj som Frankrikes 3:e största apoteksmärke landade på apotekshyllorna även i Sverige (det var på tiden!).

Jag vet inte hur många Youtubeklipp och hyllande recensioner jag läst om både Bioderma och framförallt om stjärnprodukten Sensibio H2O som lanserades 1995. Det är en sinnessjukt hypad micellär rengöring som är älskad av makupartister, modeller, skönhetsredaktörer och bloggare världen över. Faktum är att det säljs en flaska Sensibio H20 var 5:e sekund. Vad är då hemligheten bakom succéprodukten? Jo, det är ett mycket milt rengöringsvatten som passar alla, är extremt effektiv och gör vad den lovar. Bioderma Sensibio H20 är framtagen för torr och känslig hud och rengör huden med mikro-emulgtorer (miceller) som drar ut och avlägsnar makeup, smuts, talg och orenheter med några svep med bomullsrondellen. Inget rinnande vatten eller annan rengöring behövs. Sensibio H2O gör allt – den tar även bort vattenfast mascara och lämnar huden återfuktad. Dessutom är den prisvärd. 250 ml för 139 kronor känns nästan för bra för att vara sant.

Bioderma Sensibio H20

Adaras ♥ Bioderma Sensibio H2O

Bioderma Sensibio H20

I Biodermas Sensibio-serie för känslig hud finns även olika ansiktskrämer och en ögongel som ökar hudens tolerans, skyddar, lugnar och återfuktar.

Du hittar Sensibio H2O samt många andra av Biodermas produkter på Apoteket samt på apoteket.se.

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

5 reaktioner på ”Welcome to Sweden Bioderma!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet