Artikeln innehåller reklamlänkar

Fyra outfits med stickade tröjor: En lookbook från Yosemite

Grovstickad, kabelstickad eller finstickad? Jag röstar på allt. Det finns inget bättre än att burra in sig i en stickad tröja när temperaturen sjunker. Som lite inspiration kommer här fyra outfits från min senaste resa i Yosemite National Park i Kalifornien.

Mellan bergstoppar och solnedgångar (och en tjuvtitt från San Francisco) är stickat det som alla dessa looks har gemensamt. Det är fyra supermysiga stickade tröjor som passar perfekt till en kopp varm choklad, stunder framför brasan och avslappnade möten.

Förutom mysfaktorn är det näst bästa att tröjorna går att fynda riktigt billigt. Ett tips är att även hålla utkik efter stickade plagg nu när både Black Friday och Cyber Monday står för dörren.

Men först, ett stort tack till Helena, Rania och Katarina som hjälpt mig att fota (framförallt efter att både min självutlösare samt stativ gick sönder på resan. Vad är oddsen!?).

 Baby Blue in Tunnel View

Adaras Cozy Blue Knitted Sweater Outfit in Yosemite National Park, CaliforniaAdaras Baby Blue Knitted Sweater Outfit + Cozy Rieker Shoes

Chilloutfit vid en av Yosemite National Parks mest ikoniska platser – vackra Tunnel View

Baby Blue Knit Outfit

Stickad tröja, Make Way
Jeans, Bik Bok
Skor, Rieker
Mugg, Gentlemen's Hardware (finns även en blå äventyrsmugg)
Nagellack
, L.Y.X Cosmetics Lackryl Dark Onyx

Hur mysig är inte den här stickade tröjan på en skala? Det är inte bara oversize-modellen utan också den gulliga babyblå färgen och polokragen. Tröjan är som gjord för chill! Jag matchade den med mina skönaste och mysigaste skor från Rieker.

P.S Denna tröja finns nu till 65% rabatt och kostar ynka 139 kronor (fynda här).

 

Dusty Pink & Western Vibes

Cozy pink knit & hat outfit - in Yosemite National ParkCozy Knit Outfit Ideas - Yosemite National Park Lookbook

Matchar de sista solstrålarna i Yosemite Valley

Dusty Pink Sweater Outfit

Rosa tröja, 77thFlea
Hatt, Sacred Hawk (liknande här)
Armband, Happiness Boutique
Skärp, River Island
Jeans, 77thFlea

En annan stickad tröja jag inte kan få nog av just nu är denna romantiska gammelrosa tröja. Den har en mysig polokrage och en snygg slits mitt bak (se här).

Med ett ”buckle belt” och hatt blir det lagom mycket västern-vibbar.

 

The Cozy Christmas Knit 

Adaras Knitted Sweater Outfit - Yosemite National ParkCozy Winter Shoes from Rieker - Yosemite National ParkRapunzel of Sweden Extensions - French Braid & Mountains - Yosemite National Park

Mönstrat och klart vid Glacier Point i Yosemite National Park

Christmas Knit Outfit

Stickad tröja, Cubus
Hårförlängning, Rapunzel of Sweden
Skor, Rieker

Jag tycker inte att det är så lätt att hitta stickade tröjor med fina mönster. Men denna grovstickade tröja föll jag direkt för! Visst är den sådär härligt julig? Mönstret i rött, vitt och rosa livar upp vilken kylig och monokrom decemberdag som helst.

 

Casual Chic i San Francisco

Cozy White Knitted Sweater Outfit + Jeans at Lombard Street, San FranciscoAdaras Cozy Fall Outfit - San Francisco Lombard Street

 
White Knit Outfit

Stickad tröja, Bubbleroom
Jeans, Bik Bok
Baker boy hat, Asos
Väska, Rebecca Minkoff
Boots, Deichmann Ellie Star Collection

Innan vi åkte till Yosemite National Park spenderade vi en dag i San Francisco. Jag hade på mig ett par bekväma boots, en stickad polotröja och min nya favorithatt.

Kanske tycker ni att denna tröja liknar min babyblå tröja här ovanför? Detta är faktiskt samma modell fast i vit. Jag älskar när man hittar kläder som man trivs så bra i att man bara måste ha samma plagg i fler färger.

P.S Även denna tröja kan fyndas för ynka 139 kronor (du hittar den här).

 

Vilken stickad tröja/look är din favorit? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share