NYX Cosmetics lanserar nordisk webshop

NYX Cosmetics lanserar nordisk webshop

NYX Cosmetics

I går kväll bjöd NYX Cosmetics in till ett mysigt event för att fira lanseringen av deras nordiska webshop. Det bjöds på goda drinkar, snittar, fina bakelser och en förhandsvisning av kommande produkter.

NYX Cosmeticsnyx_makeup NYX Cosmetics event NYX Cosmetics NYX Cosmetics

En rolig nyhet är att de hypade läppstiften Macaron Lippies kommer att finnas i webshopen från och med nästa vecka.

NYX Cosmetics NYX CosmeticsNYX Cosmetics NYX CosmeticsNYX Professional Makeup NYX Professional Makeup

Stort tack till NYX Cosmetics för en supertrevlig kväll! Spana in deras sprillans nya hemsida på Nyxcosmetics.se. Om du är sugen på att shoppa något så får du fri frakt och 10 procent rabatt i helgen med kampanjkoden “NYXSTORE”.

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

8 reaktioner på ”NYX Cosmetics lanserar nordisk webshop”

  1. skulle verkligen behöva din hjälp, jag har ett stativ sen långt tillbaka men det är inte så bra. Jag vill ha en kamera så man kan ta stående kort ensam om du förstår vad jag menar 🙂 för jag vill ju kunna ta såna och inte bara breda :). det får helst inte vara så dyrt just nu har jag HAMA jag har canon

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet