Artikeln innehåller reklamlänkar

How to: Flower Dots Nail Art

How to: Flower Dots Nail Art

Ett enkelt sätt att piffa till vårmanikyren är att göra ”flower dots nail art”. Det är bara att ta 3-4 av dina favoritlack och pricka ut små blommor på naglarna med hjälp av en dotting tool. Jag har kört all in på flower power och har inspirerats av Essies härliga vårkollektion Flowerista. Nyanserna i kollektion är inspirerade av blommor, så vad passar inte bättre än att göra en matchande blommig nageldesign? Det är superlätt! Prova du också 🙂

How to: Flower Dots Nail Art

How to: Flower Dots Nail Art - Essie Blossom Dandy

1. Börja med att lacka naglarna med två lager nagellack.

Jag har använt Essies mintgröna lack Blossom Dandy samt Garden Variety på ringfingrarna. Dessa, samt Flowerista och Picked Perfect har jag även använt till blommorna.

How to: Flower Dots Nail Art

2. Lägg ut en liten klick nagellack på ett papper och använd en dotting tool/nail art pen för att lätt skapa en blommig design med prickar. Jag använder en nail art pen från The Body Shop och börjar med att pricka ut en blommas mitt med den tjocka änden av verktyget. Samma ände använder jag för att göra fem prickar runt varje blomma. Ett tips är att jobba med en färg i taget eftersom du då inte behöver torka av verktyget hela tiden. Jag gjorde mellan 2-4 blommor på varje nagel och avslutade med att dotta några extra prickar med den tunna änden av min nail art pen.

Scratch Fast Dry Top Coat & Apliva Ört & Natur Hud & Nagelolja
Jag har använt Scratch Nails Fast Dry Top Coat och Apoliva Ört & Natur Hud och Nagelolja.

3. Avsluta med topplack och smörj in nagelbanden med en nagelolja.

How to: Flower Dots Nail Design

How to: Flower Dots Nail Art
Flower power x 2

Klart! ♥

TIPS!

Har du ingen dotting tool/nail art pen? Böj ut en vanlig hårnål och använd de två ändarna till din nageldesign.

[divider]Get the look[/divider]

 

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share