Artikeln innehåller reklamlänkar

Invisibobble – världens bästa hårsnodd (säger det igen)!

InvisibobbleInvisibobble

[dropcap size=small]M[/dropcap]inns ni att jag skrev om Invisibobble i somras? Jag köpte två paket med de hypade telefonsladds-hårsnoddarna på Kicks och blev helt fast. Det är de bästa hårsnoddarna som finns! Hur som helst, Invisibobble hade sett mitt inlägg och överraskade mig förra veckan med ett paket fullproppat med deras julkollektion samt några nya färger. SÅÅ KUL! 😀

Jag blir helt tokig om jag ska sätta upp håret och inte har en Invisibobble i närheten. Jag säger bara: Once you go Invisibobble, you'll never go back. Vanliga hårsnoddar är så obekväma och jobbiga jämfört med dessa spiralformade snoddar. Jag har mina Invisibobbles utspridda överallt så det alltid är nära till hands – på skrivbordet, i handväskor, i bilen, på sänggaveln och i badrummet. Det är helt enkelt de bästa hårsnoddarna som finns av den anledning att de inte lämnar några avtryck, är så bekväma, smidiga och snälla mot håret.

När Invisibobble är invirad i håret delas trycket ut jämnt och sliter därmed inte på hårytan vanliga hårsnoddar gör. Snoddarna går inte sönder och fungerar även hur bra som helst i vått hår. Innan Invisibobble vet jag inte hur många hårsnoddar jag haft sönder samt kämpat med att trä mitt hår genom.

Invisibobble

Nytt från Invisibobble

Nu har Invisibobbles vinterkollektion landat i butikerna. I Xmas Stylingbox hittar du de tre nyaste invisibobblerna, två olika hårmunkar, en hårklämma och ett häfte med grymt bra steg för steg-guider till hur du fixar olika frisyrer. Perfekt julklapp or what? 😀 Finns att köpa → HÄR.

InvisibobbleInvisibobbleInvisibobbleInvisibobble

En av de nya färgerna är denna marshmallowrosa Xmas Candy Cane.♥

Invisibobble hårsnodd

Som ni förstår ÄLSKAR jag Invisibobble. Bättre hårsnoddar går nog inte att hitta.

[divider]Fler färgglada Invisibobbles[/divider]

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share