Artikeln innehåller reklamlänkar

OPI Color Paints: Skapa en iögonfallande manikyr på nolltid!

OPI Color Paints

Bara wow! Låt mig presentera typ världens roligaste nagellackskollektion. Nya OPI Color Paints. Det är en färgsprakande samling med lack som låter dig skapa en iögonfallande manikyr på nolltid.

OPI Color Paints består av ett metalliskt baslack och åtta blandningsbara färger. Du börjar helt enkelt med att lacka naglarna med det metalliska silverlacket och applicerar sedan en rand här och en swoosh där med de olika färgerna. Det är otroligt lätt att lyckas med en snygg manikyr på nolltid. Eftersom baslacket, Silver Canvas, är extremt täckande behöver du bara applicera ett lager och inte vänta länge innan du går loss med färgerna.

OPI Color Paints OPI Color Paints

Silver Canvas, Indigo Motif & Magenta Muse.

OPI Color Paints

Primarily Yellow, Pen & Pink & Turquoise Aesthetic.

OPI Color Paints

Chromatic Orange, Landscape Artist & Purple Perspective.

Color Paints Nail Art Inspo

Det verkligen bara fantasin som sätter gränserna här! Använd det silvriga lacket som bas och dra snabba streck, eller dutta på de andra färgerna för en otroligt effektfull manikyr (jepp du kan få till en ruskigt snygg manikyr med enbart nagellackspenslarna). Du kan också nöja dig med silverlacket eller använda det till dekoration. Lika gärna kan du nöja dig med bara en eller flera av de blandningsbara färgerna på dina naglar.

OPI_Color_Paints_2015

Jag hoppas att mina snabba nail art-exempel kan inspirera. De är snabbt gjorda med olika tekniker. Jag har provat att dutta och dragit på färger på silverlacket, dekorerat med baslacket och testat att dekorera utan en silverbas. Två av naglarna på bilden ovan är water marble-naglar. Även det blir väldigt läckert med dessa lack (se hur water marble-tekniken fungerar här)

OPI Color Paints

Mina egna naglar lackade jag med Silver Canvas och swooshade sedan på färgerna på måfå med nagellackspenslarna. Innan lacket torkade använde jag en ”fan brush” och duttade på färgerna lite här och var så att det silvriga kom fram ännu mer.

Jag fullkomligt älskar hur nyanserna verkligen poppar och lyser upp på den metalliska bakgrunden samt hur roligt och lätt det är att kirra en snygg manikyr. Alla lack är extremt multifunktionella och det är, som sagt, bara fantasin som sätter gränser.

OPI Color Paints

Lacken finns ute i butik nu för 155 kr/st. Om du själv är sugen på detta skulle jag dock rekommendera att du köper det lilla kitet med fem utvalda nyanser samt Silver Canvas för 355 kronor (FINNS HÄR). Det roliga med dessa lack är att kunna mixa olika färger och vara kreativ. Och att köpa alla i fullsize blir rätt dyrt.

Tänk också på att färgerna är blandningsbara och att du kan skapa nya färger genom att till exempel applicera blått över gult för att få fram grönt.

OPI Color Paints är framförallt ett must have för dig som gillar nail art samt för dig som vill variera din manikyr till vardag och fest – utan att, för den delen, lägga ner mycket tid 🙂

[rwp-review id=”0″]

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share