Miljövänliga hårborstar från Ecotools

Miljövänliga hårborstar från Ecotools

EcoTools hårborstar

Ute efter en ny hårborste? Här är tre bra och miljövänliga alternativ som reder ut håret skonsamt, ger glans, motverkar friss och torkar vått hår upp till 20 procent snabbare.

Jag är ett stort fan av EcoTools makeupborstar och tycker det är superkul att företaget nu även har lanserat borstar för håret. Hårborstarna är, precis som alla andra EcoTools-produkter, tillverkade av återvunna och/eller naturliga material. Det är bambuhandtag, taklonborst, EVA-plast och förpackningar som är tillverkade av återvunnet papper.

På bilden syns:

Smoothing Detangler Paddle Hair Brush

Om du ofta har tovigt hår, eller vill reda ut ett trassligt löshår, blir detta din bästa vän. Den stora borsten reder ut håret snabbt, enkelt samt motverkar frissighet.

Full Volume Styler Hair Brush

Denna rundborste är väldigt stor och jag skulle därför främst rekommendera den till dig med långt och tjockt hår (eller till dig med extensions). Det är en grym fönborste som hjälper till att kirra volymen och som dessutom gör att håret torkar snabbare = mindre värmeslitage från hårtorken.

Sleek & Shine Finisher Oval Hair Brush

Detta är min favorit! Sleek & Shine är en hårborste som består av syntetiskt framställt vildsvins-borst och som frigör de naturliga oljorna i hårbotten och fördelar dem i längderna. En liten stunds borstande med denna och håret ser både friskare och betydligt glansigare ut. Dessutom är den så skön att använda, det känns som massage för hårbotten.

Borstarna kostar cirka 230 kronor/st och finns HÄR.

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

4 reaktioner på ”Miljövänliga hårborstar från Ecotools”

  1. Så bra med miljövänliga borstar! Full Volume Styler Hair Brush passar nog bäst för mig då mitt hår är väldigt långt och tjockt! Hoppas du har haft en bra dag 🙂

  2. Så bra med miljövänliga borstar! Full Volume Styler Hair Brush passar nog bäst för mig då mitt hår är väldigt långt och tjockt! Hoppas du har haft en bra dag 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet