Artikeln innehåller reklamlänkar

Miljövänliga hårborstar från Ecotools

EcoTools hårborstar

Ute efter en ny hårborste? Här är tre bra och miljövänliga alternativ som reder ut håret skonsamt, ger glans, motverkar friss och torkar vått hår upp till 20 procent snabbare.

Jag är ett stort fan av EcoTools makeupborstar och tycker det är superkul att företaget nu även har lanserat borstar för håret. Hårborstarna är, precis som alla andra EcoTools-produkter, tillverkade av återvunna och/eller naturliga material. Det är bambuhandtag, taklonborst, EVA-plast och förpackningar som är tillverkade av återvunnet papper.

På bilden syns:

Smoothing Detangler Paddle Hair Brush

Om du ofta har tovigt hår, eller vill reda ut ett trassligt löshår, blir detta din bästa vän. Den stora borsten reder ut håret snabbt, enkelt samt motverkar frissighet.

Full Volume Styler Hair Brush

Denna rundborste är väldigt stor och jag skulle därför främst rekommendera den till dig med långt och tjockt hår (eller till dig med extensions). Det är en grym fönborste som hjälper till att kirra volymen och som dessutom gör att håret torkar snabbare = mindre värmeslitage från hårtorken.

Sleek & Shine Finisher Oval Hair Brush

Detta är min favorit! Sleek & Shine är en hårborste som består av syntetiskt framställt vildsvins-borst och som frigör de naturliga oljorna i hårbotten och fördelar dem i längderna. En liten stunds borstande med denna och håret ser både friskare och betydligt glansigare ut. Dessutom är den så skön att använda, det känns som massage för hårbotten.

Borstarna kostar cirka 230 kronor/st och finns HÄR.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share