Artikeln innehåller reklamlänkar

IsaDora Face Sculptor Nude: Perfekt kit för contouring!

IsaDora Face Sculptor Nude

Tycker du det är svårt med contouring? Då är ett hett tips att spana in den sprillans nya contouring-trion, IsaDora Face Sculptor Nude. Det är en klockren skulpteringspalett som hjälper dig att framhäva dina bästa ansiktsdrag snabbt och enkelt.

Jag gillade IsaDoras Face Sculptor-paletter som lanserades förra året. Men denna i Nude … det är ett must have! Highlightern är tusen gånger bättre (nu bara med pyttelite lyster). Framförallt älskar jag de matta jordnära bruna nyanserna som är helt perfekta för att definiera ansiktsdragen (och som INTE drar åt orange).

Som nybörjare är det lätt att råka ta för mycket när man ska skulptera ansiktet – vilket ofta resulterar i ett ”smutsigt”, kakigt och fläckigt resultat. Det behöver du inte oroa dig för med denna palett. Det är nästintill omöjligt att råka ta för mycket på penseln. Pudren är väldigt lätta att applicera och skugga ut i ansiktet för ett naturligt resultat.

Contouring: Så skulpterar du ansiktet med IsaDora Face Sculptor Nude

IsaDora Face Sculptor Nude

Contouring/shading handlar om att förstärka, förstora, förminska och trolla fram dina bästa ansiktsdrag. Prova dig fram och se vilka ställen som passar bäst för dig att skugga och highlighta.

1) Contour skulpterar och definierar ditt ansiktes naturliga skuggor. Du kan till exempel applicera denna matta bruna nyans under kindbenen, längs käklinjen och ner mot halsen, på tinningarna, längs hårfästet och i globlinjen. Du kan även skugga under dina läppar för att framhäva dem och längs sidorna på näsan för att smalna av den.

2) En Bronzer ger värme och mjukar upp din skulptering. Applicera bronzern precis intill contour-pudret med cirkulerande rörelser. Detta puder har en varm underton och fungerar även perfekt som solpuder de dagar du bara vill kirra lite glöd.

3) En Highlighter ljusar upp, lyfter och förstärker. Applicera högst upp på kindbenen, i T-zonen, under ögonbrynen och i ögonvrån för en pigg look.

IsaDora Face Sculptor Nude

Så här brukar jag använda paletten. De mörkbruna prickarna visar Contour-pudret, de mer varma bruna prickarna visar Bronzern och de ljusa representerar Highlightern.

IsaDora Face Sculptor Nude

IsaDora Face Sculptur Nude finns i butik nu och blir din för 199 kr.

Det är en perfekt palett för dig som vill framhäva dina ansiktsdrag snabbt och enkelt. Utan att komplicera till det.

2 Shares
Pin
Share
Tweet
Share