Artikeln innehåller reklamlänkar

One Must Dash – Snygga grafiska posters och prints

One must dash - Personalised Film Print

ÅÅåh …. One must dash till One Must Dash! Det är två svenska tjejer i England som designar sjukt snygga grafiska svartvita posters, med glimten i ögat.

Bland det roligaste tycker jag är att man även kan sätta sin egen touch på det hela med en personlig filmaffisch.  Kolla bara på min affisch med motivet “Adaras in Wonderland“. Är den inte amazing? Den gör sig så bra bredvid filmklappan som jag köpte på Universal Studios. Och till det snygga och simpla svartvita krysset, “Kiss me right here print” som även den kommer från underbara One Must Dash.

2 Snygga posters från One Must Dash

Personalised film print
Kiss me right here print

One must dash - Personalised Film Print

Också på bilderna:
Fotoramar, Jysk
Tavelhylla, IKEA
Filmklappa, Universal Studios

Simon och jag håller på att göra om här hemma för fullt. Vi har till exempel gjort ett eget köksbord (Simon får ta åt sig all ära för den), börjat fuska oss fram till en betong-/stenvägg i vardagsrummet och letar efter rustika detaljer, naturmaterial, fällar och annat fint att liva upp inredningen med. Just dessa prints kommer göra succé i vardagsrummet när allt är klart.

Även nu, mot den vita väggen är de riktigt snygga.

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

2 reaktioner på ”<strong>One Must Dash</strong> – Snygga grafiska posters och prints”

  1. De är verkligen snygga i avskalad enkelhet. Du har verkligen väckt min nyfikenhet vad gäller er lägenhetsomdaning. Jag hoppas att ni låter arbetet växa fram utan stress och deadline. Många ….

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet