Artikeln innehåller reklamlänkar

Nyx Full Throttle: 8 underbara storfavoriter!

NYX Full Throttle

Som ni kanske vet har jag varit helt tokig i Nyx Full Throttle i sommar. Framförallt i alla läppstift! Ni har sett dem lite här och var i mina flatlays och makeupbilder. Så vad passar inte bättre än en lite närmare titt på några av mina absoluta favoriter?

Jag lovar, det är värt att spana in denna underbara kollektion som Nyx tagit fram i samarbete med Linda Hallberg. Speciellt om du är en färgjunkie! Kollektionen har nämligen en helt lovely färgpalett med allt från lila, blå, orangea, och gröna färger till mer jordnära bruna och nudefärgade toner. Dessutom är läppstiften, Nyx Full Throttle Lipstick, riktiga kap. De täcker dina läppar med en supermatt färg och sitter som berget.

I kollektionen finns 12 läppstift, 8 ögonskuggspaletter och 6 Cheek & Contour-paletter.

Nyx Full Throttle: Mina 8 favoriter

NYX Full Throttle Swatches - Haywire, Color Riot & Bossy

Mina favoriter bland Nyx Full Throttle Eyeshadow Palette (109 kr) är:

Haywire – En palett med en matt svart, mörkblå och pyttelite skimrande ljusblå/grå samt krämig vit skugga (som även är jättefin som highlighter).

Color Riot – En eldig palett med en matt röd, orange, brun och skimrande vit skugga.

Bossy – En palett med en sååå fin färgkombination av mörklila, rosa, grå och nudefärgad skugga. Jag älskar speciellt hur fint, lätt och lagom den rosa skuggan glittrar till vardagsmakeupen.

NYX Full Throttle Lipstick

Och läppstiften … my god! Jag är helt kär i allihopa. Dessa vattenfasta stift har verkligen livat upp både gråa och soliga sommardagar. De fyra färgerna jag främst har använt är mörka och nudefärgade Kiss the Dust, det urläckra lila läppstiftet Trickster, knalliga rosa Lethal Kiss och det mörka lilatonade stiftet Locked.

Just ja, läppstiften kostar bara 79 kr. Kan det bli bättre?

För bäst resultat: applicera läppstiften på väl återfuktade läppar och ha med en liten spegel så att du kan bättra på under dagen. Läppstiften sitter helt galet bra men använder du ett färgstarkt läppstift är det bra att kolla läget ibland och bättra på – speciellt efter mat och dryck.NYX Full Throttle Lipstick

Mina kyssar på det vita papperet är faktiskt ett litet bevis på hur bra läppstiften sitter. Jag applicerade två lager och kysste papperet direkt. Trots det är mina kyssar knappt synliga. Hade jag väntat en halv minut till hade mina läppar inte lämnat ett enda avtryck.

NYX Full Throttle

När vi kommer till contouring så är min favoritpalett bland Cheek Contour Duo Palette (99 kr) nyansen Cheek on Cheek. Den ger min rätt kalla och bleka hy en mer solkysst look och fin lyster.

disclaimer

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share