Artikeln innehåller reklamlänkar

Nyhet: IsaDora Gel Nail Lacquer

isadora-gel-nail-lacquer

Den här veckan har det landat en spännande nagelnyhet i butikshyllorna: IsaDora Gel Nail Lacquer. Det är nagellack med en helt ny typ av formula som ger en hållbar gelémanikyr – utan UV-lampa!

Gel Nail Lacquer självhärdar i dagsljus eller inomhusbelysning när det speciella överlacket, Gel Nail Lacquer Top Coat, appliceras ovanpå. Först appliceras två lager av gelénagellacket, sedan låter man det torka i tre minuter innan topplacket appliceras. Resultatet blir en glossig finish som ska vara i en vecka utan att flagna.

Det bästa tycker jag är att lacken fyller ut naglarna. Den täckte utväxten på mina svarta (!) gelenaglar helt perfekt. Så ett hett tips för er som också har konstnaglar och vill dölja utväxten! Gel Nail Lacquer kan även enkelt tas bort med vanlig acetonfri nagellacksremover. 10 olika nyanser finns ute i butik redan nu och kan köpas var för sig för 89 kr/st eller tillsammans med överlacket för 149 kr.

Till min nageldesign ovan har jag använt IsDora Gel Nail Lacquer ”Pink Bomb”, ”Classy Nude” och ”Top Coat” tillsammans med nagelstickers från Yournailerystore.se.

isadora_gel-nail-lacquerTummen upp för denna nyhet! ♥

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share