Artikeln innehåller reklamlänkar

Bildspecial: Nessebar, Bulgarien

phax-swimwear

Här kommer ett stort bildregn från min och Simons vecka i Nessebar, Bulgarien. All inclusive, solning och en massa bad var precis vad vi ville ha för att få en rejäl boost inför höstterminen 😀

sol-nessebar-bay

Vi bodde på det fyrstjärniga hotellet Sol Nessebar Bay. Hur fint som helst!

simon-eriksson

Med i resväskan fanns såklart våra nya Ray Bans. Här har Simon lånat mina gröna. HETT!!

nessebar_bulgarien-bilder

Alla dagar (utom en) innehöll solning, en massa käk och kvällspromenader vid stranden. Jag lyssnade dessutom på hela Fifty shades of grey … och OH MY.

bikini-picture

Jag fick äntligen användning av alla mina fina bikinis. Här en mix n' match av två olika. Underdel från Phax Swimwear och överdel från Beachwear.se.

simon-halle-eriksson

pool-bulgaria

Det blev en hel del häng vid hotellets pool. Simon med en slush i handen.

bulgarien

Till vänster en grymt duktig konstnär som höll till vid hotellet. Och till höger VÄRLDENS GODASTE MOUSSE. Det här var Simons och min största last under veckan. Fy tusan vad gott det var. Olika smaker varje dag … önskar att jag aldrig hade provat det, haha. Vill ha mer ju!

nessebar_bulgarien-bay

Innan resan hade vi läst många kommentarer på Apollos hemsida om hur dålig maten skulle vara på hotellet. Men det var inte alls en besvikelse. Tvärtom. Det fanns så mycket gott att välja på att det varje dag resulterade i stora matberg på tallriken. HEHE.

black-sea

På havet fanns ofta flera båtar med peppande partymusik, även tidigt på dagen. Men när Avicii spelas, vem klagar?

bulgarien-ravda

När Simon skulle ta outfitbilder på mig kom en tjej från hotellet och frågade om hon skulle ta kort på oss tillsammans, rätt som det var slinker hennes kollega även med på bilden. Kul! Personalen på hotellet var alltid supertrevliga.

svarta-havet

Det fanns bara två minus på resan. Übersegt internet och en massa tång nedanför vår badstrand. Vi drog hellre till stranden som syns på bilden ovan. Den låg bara några minuters promenad längre bort.

sol-nessebar-mare-bay

På kvällarna bjöds det på underhållning och hela hotellet lystes upp av hundratals lampor som gav det ett gyllene sken. Så fint!

Det här var första gången som killen och jag var på en all inclusive-resa. Just denna gång var det precis det vi var ute efter och ville ha. Bara ultimat avkoppling utan att behöva tänka på något annat. Vi är ändå glada att vi tog en dag till att åka till Burgas och få en smak på själva landet. Nästa resa blir troligtvis inte all inclusive. Just nu var det här dock helt perfekt. Jag har fått min sommar och är nu redo för hösten.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share