Artikeln innehåller reklamlänkar

Nu tar jag min kandidatexamen i journalistik!

adaras_natalie-demirian
I dag skålar vi!

Efter tre år av Journalistik och multimedia på Södertörns högskola är det i dag både ett avslut och en början på något nytt. I dag tar jag min filosofie kandidatexamen med huvudområdet journalistik.

Även om vem som helst kan kalla sig för journalist har jag, genom studierna, lärt mig en yrkesidentitet, en ideologi, som jag alltid kommer bära med mig. Jag har också knutit kontakter, funnit vänner för livet, provat på allt från att skriva c-uppsats och vara videoreporter för ett nyhetsbolag till att göra min alldeles egna e-tidning. Men framförallt har jag fått utveckla mig själv och min kreativitet. Mina studier har fått mig att inse vad jag brinner för. Jag har insett att jag vill vara min egen chef och att jag trivs bäst när jag får utveckla mina egna idéer och drömmar.

Jag har startat ett företag, utvecklat mitt bloggkoncept och börjat tro på mottot: Ingenting är omöjligt. I går var jag på ett möte med ett av Sveriges största tidningsförlag. Det var ett otroligt peppande och spännande möte. Vad det eventuellt leder till får vi se framöver. Jag känner mig bara så glad och peppad inför framtiden. Nu kör vi. 2014, BRING IT ON!

» Läs mer om mina åsikter om journalistikutbildningen här

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share