Nu tar jag min kandidatexamen i journalistik!

Nu tar jag min kandidatexamen i journalistik!

adaras_natalie-demirian
I dag skålar vi!

Efter tre år av Journalistik och multimedia på Södertörns högskola är det i dag både ett avslut och en början på något nytt. I dag tar jag min filosofie kandidatexamen med huvudområdet journalistik.

Även om vem som helst kan kalla sig för journalist har jag, genom studierna, lärt mig en yrkesidentitet, en ideologi, som jag alltid kommer bära med mig. Jag har också knutit kontakter, funnit vänner för livet, provat på allt från att skriva c-uppsats och vara videoreporter för ett nyhetsbolag till att göra min alldeles egna e-tidning. Men framförallt har jag fått utveckla mig själv och min kreativitet. Mina studier har fått mig att inse vad jag brinner för. Jag har insett att jag vill vara min egen chef och att jag trivs bäst när jag får utveckla mina egna idéer och drömmar.

Jag har startat ett företag, utvecklat mitt bloggkoncept och börjat tro på mottot: Ingenting är omöjligt. I går var jag på ett möte med ett av Sveriges största tidningsförlag. Det var ett otroligt peppande och spännande möte. Vad det eventuellt leder till får vi se framöver. Jag känner mig bara så glad och peppad inför framtiden. Nu kör vi. 2014, BRING IT ON!

» Läs mer om mina åsikter om journalistikutbildningen här

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

48 reaktioner på ”Nu tar jag min kandidatexamen i journalistik!”

 1. Grattis! Du är inspirerande och duktig och jag är helt säker på att du kan bli precis vad du vill och nå väldigt långt. Inget är omöjligt 🙂

 2. Här kommer ett GRATTIS från mig också. Egentligen är grattis ett felaktigt ord i detta sammanhang. Grattis, för mig ,passar när när man fyller år. Det gör man utan ansträngning, medan en examen,utbildning kräver hårt arbete, fokusering och uthållighet. Jag lyfter på hatten för din prestation. Bra jobbat ! Många osv.

 3. Tack för en helt underbar bloggtidning! Och grattis till dig!
  Jag har en fråga till dig som jag hoppas du kan svara på. Min högsta dröm är att bli föreläsare informatör till en början om adhd/add. Men jag vill gå någon form av utbildning/kurs som inte är allt för dyr. Då jag själv har diagnosen adhd och inte allt för bra ekonomi. Har du något tips?
  Kram Linn

 4. Stort grattis Ida, jag är stolt över dig och har följt med dig länge under dina studier och blivit imponerad och drömt mig bort. Kanske jag en gång själv börjar där, det hoppas jag åtminstone.

  Kram Sanna

 5. Måste bara få fråga en sak.. Kikar in på din blogg då och då och du verkar himla duktig på att göra headrar/bild redigering.. Har du gjort något inlägg eller så om lite tips? Ska fixa en ny header nu i helgen med bilder från en fotografering jag hade igår och vill få den så bra som möjligt, har du något tips? 🙂 Kram på dig!

 6. Fy vad roligt!!! Jag kunde se från första ögonblicket att du har en gåva och skicklighet/utbildning som hjälper dig att förverkliga din vision. Och tänk att det här är bara början! Hjälp, haha! 🙂
  Så skönt att du hittade din passion och att du delar den med oss! Tack och ett stort grattis till dig!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet