By the pool

By the pool

ray_ban-flash-lensesnessebar-bulgariaprincess-dresssheinside_dressnessebar_bulgaria

I går kväll hade jag på mig min fantastiskt fina klänning från Sheinside. Till det ett par gamla kilklackar från H&M och mina favoritsolglasögon. Nu i kväll är det bara myskläder som gäller. Efter en hel dag i solen ska vi nu kolla på Breaking Bad så länge vi orkar, sedan ska vi krypa i säng så vi kan gå upp tidigt och dra till Sunny Beach i morgon 🙂
Ha en fin kväll! Puss och kram

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

0 reaktioner på ”By the pool”

  1. Åhh ditt hår!

    Jag är trött på alla bloggar som får en må dåligt, känner du igen Kick back pack? Jag vill precis som dom inspirera att våga vara sig själv. Att vara nöjd med sig själv. Jag har inte en direkt vanlig stil och det innebär att folk har fördommar om mig. Men man lär sig att inte lyssna, alla är underbara på sitt sätt!
    Garanterat FRI från bantningstips, provocering och skitsnack!

    Kramis

  2. Bodde på ett hotell som hette Victoria och låg i Sunny Beach när jag var där. Sunny Beach är ett så himla mysigt ställe! Utanför vårt hotell fanns en kille som sålde pannkakor som han gjorde på beställning – med ljus eller vit choklad på dessutom! (Undrar om han är kvar… ;))

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet