Annonssamarbete med Nescafé

Artikeln innehåller reklamlänkar

Artikeln innehåller reklamlänkar
Nescafé utökar LYX-familjen – med snabbkaffe för halva Sverige!

Nescafé utökar LYX-familjen – med snabbkaffe för halva Sverige!

Nescafé Lyx Rund

Mitt morgonmotto? Instant human, just add coffee. Är du, som jag, ett fan av snabbkaffe måste du bara spana in denna nyhet: Nescafé Lyx Rund. Du kommer antingen älska den eller tycka att den smakar för lite.

Själv tycker jag den är suuuuupergod! Jag dricker alltid mitt kaffe svart och kan ibland tycka att smaken blir för kraftig. Att dosera en mindre mängd kaffe för att få en mer rund smak fungerar såklart inte. Det är här Nescafé Lyx Rund kommer in. Den nordiska kaffepreferensen är uppdelad i två smaker och denna ska tillfredsställa smakprofilen som hittills varit rätt försummad. Nästan hälften av alla svenskar har nämligen en förkärlek till en mer balanserad och rund kaffesmak – medan den andra halvan föredrar en mer kraftfull och intensiv smak.

Nescafé Lyx Rund …

Nescafé Lyx Rund

… är ett mjukt och runt kaffe med milda smaknyanser, mindre bitterhet och en len och frisk arom. Snabbkaffet är producerat av rostade kaffebönor och finns i butik nu för ca 46,90 kr/150 gram.

Coffee quote: Instant human, just add coffee

I samarbete med

Med detta inlägg inleder jag ett spännande samarbete med Nescafé (viktigt att poängtera: alla åsikter är mina egna). Jag kommer under året prova på nyheter, berätta om Nescafés hållbarhetsplan och dela med mig av tips och tricks. Jag är ett stort fan av snabbkaffe, älskar speciellt Nescafé och ser generellt kaffe som livets dryck. Så detta samarbete kommer passar mig som ett smäck. Så stay tuned coffe lovers! ♥

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

7 reaktioner på ”Nescafé utökar LYX-familjen – med snabbkaffe för halva Sverige!”

  1. Lycka till med samarbetet och en stor “fet tumme” för dina snygga produktpresentationer. Som en äkta norrlänning är det starkt kokkaffe, helst tillagad över öppen eld, som är den absolut godaste drycken. Många ….

  2. Hej Ida, nu har jag skickat bilderna en gång till (skickade alla foton för veckor sedan!) så hör av dig om de inte kommer fram den här gången heller :/

    1. Hej,
      Nämen är det sant!? :O Jag har inte fått något svar på mejlet jag skickade. Kollade alldeles nytt och hittar inget nytt mejl från dig heller 🙁 Kan du skicka till [email protected] istället och se om det fungerar?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet