Annonssamarbete med Nescafé
Artikeln innehåller reklamlänkar

Nescafé utökar LYX-familjen – med snabbkaffe för halva Sverige!

Nescafé Lyx Rund

Mitt morgonmotto? Instant human, just add coffee. Är du, som jag, ett fan av snabbkaffe måste du bara spana in denna nyhet: Nescafé Lyx Rund. Du kommer antingen älska den eller tycka att den smakar för lite.

Själv tycker jag den är suuuuupergod! Jag dricker alltid mitt kaffe svart och kan ibland tycka att smaken blir för kraftig. Att dosera en mindre mängd kaffe för att få en mer rund smak fungerar såklart inte. Det är här Nescafé Lyx Rund kommer in. Den nordiska kaffepreferensen är uppdelad i två smaker och denna ska tillfredsställa smakprofilen som hittills varit rätt försummad. Nästan hälften av alla svenskar har nämligen en förkärlek till en mer balanserad och rund kaffesmak – medan den andra halvan föredrar en mer kraftfull och intensiv smak.

Nescafé Lyx Rund …

Nescafé Lyx Rund

… är ett mjukt och runt kaffe med milda smaknyanser, mindre bitterhet och en len och frisk arom. Snabbkaffet är producerat av rostade kaffebönor och finns i butik nu för ca 46,90 kr/150 gram.

Coffee quote: Instant human, just add coffee

I samarbete med

Med detta inlägg inleder jag ett spännande samarbete med Nescafé (viktigt att poängtera: alla åsikter är mina egna). Jag kommer under året prova på nyheter, berätta om Nescafés hållbarhetsplan och dela med mig av tips och tricks. Jag är ett stort fan av snabbkaffe, älskar speciellt Nescafé och ser generellt kaffe som livets dryck. Så detta samarbete kommer passar mig som ett smäck. Så stay tuned coffe lovers! ♥

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share