Artikeln innehåller reklamlänkar

#GayIsOK: En glittrande kärlekstvål för jämställdhet

#GAYISOK Love Soap from Lush Tvätta bort all homofobi! Visste du att det är kriminellt att vara gay i 76 länder? Eller att det i 10 länder kan kosta dig livet? Kärlek borde aldrig någonsin ses som ett brott, utan istället vara något som uppmuntras. Oavsett kön. Jag vill därför passa på att slå ett slag för #GayIsOK. Det är en fantastisk kampanj som Lush och All Out dragit igång under perioden 25 juni – 5 juli. Lushbutiker världen över ber sina kunder att fundera över hur det skulle kännas om deras kärlek var olaglig med hjälp av kampanjens insamlingsprodukt, tvålen LOVE.

Det är en glittrande guldtacka som jag varmt kan rekommendera dig att köpa, ta en selfie med och sprida budskapet för ett steg mot ett mer jämställt samhälle. Lush donerar all vinst direkt till All Out som arbetar för HBTQ-personers rättigheter.

#GayIsOK

#GAYISOK Love Soap from Lush
#GayIsOK – En tvål som är fantastisk på mer än ett sätt. Pris: 55 kr.

Något väldigt tråkigt är att Lush är inte ens får sälja denna tvål i omkring 100 av sina butiker världen över på grund av antigay-lagstiftningar. Lush hoppas istället på att kunna sprida budskapet till 10 miljoner människor via sociala medier.

Hjälp till att sprida budskapet du också och visa världen att #GayIsOk.
Dela detta inlägg eller ta en egen bild och ladda upp via sociala medier med hashtaggen #GayIsOk.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share