Annonssamarbete med L.Y.X Cosmetics
Artikeln innehåller reklamlänkar

11 Enkla nagelidéer till sommaren

11 Enkla Nagelidéer & Nageldesigner till Sommaren

Från förtrollande blått, till tropiskt turkost och soligt gult. Vilken färg bär du på dina naglar i sommar? Här kommer en snabb guide till enkla manikyrer och nageldesigner som du kan matcha till hettan.

Jag har använt mig av L.Y.X Cosmetics vattenbaserade nagellack Lacqua, akryllacket Lackryl och Chromepulvret Lachrome. Men du kan givetvis använda det du har hemma.

Denna guide är för somrig inspiration och i hopp om att du ska våga sätta lite mer färg på dina naglar.

1. #Fiesty – Festligt rosa naglar

L.Y.X Cosmetics Lacqua Fiesty - Pink Nail PolishL.Y.X Cosmetics Lacqua Fiesty - Pink Nails

Lacqua Fiesty

Vem kan få nog av rosa? Till sommaren känns det såklart extra aktuellt att satsa på rosa naglar. Det är en så somrig färg som passar lika perfekt till söta klänningar som till en tuff skinnjacka kyliga sommarkvällar. Laqua Fiesty är ett läckert rosa nagellack som går mer åt det lila än det traditionella röda hållet.

Läs också: Så fixar du en chic Lacqua-manikyr

2. #SunGlasses – Glassigt gula naglar

Lackryl Sunglasses - Yellow Nails

Lackryl Sunglasses

Gult som solen eller gult som en hemmagjord isglass av apelsinjuice. När du fått lite färg finns det inget snyggare än soligt gula naglar som framhäver brännan.

3. #HighHeals – Blingande blå naglar

Lackryl High Heals Glittering Blue NailsLackryl High Heals Glittering Blue NailsLackryl High Heals Glittering Blue Nails

Lackryl High Heals

Satsa på ett glittrigt nagellack som kan glänsa i solen! Om jag bara fick ha ett enda lack i hela mitt liv skulle jag just nu svara Lackryl High Heals. Det är ett otroligt smickrande, glittrande, glänsande och vackert nagellack som får mig att le med bara en titt på mina naglar. Det glittrande blå lackryllacket är förtrollande fint och mitt absouta favoritlack just nu.

4. #SkyFling – Tropiskt turkosa naglar

Lackryl Sky Fling Turquoise NailsLackryl Sky Fling Turquoise Nails

Lackryl Sky Fling

Åh turkost! Det är så himla fint med skimrande turkosa naglar. Lackryl Sky Fling glänser lika mycket som ett tropiskt vatten och hör också till en av mina absoluta sommarfavoriter.

5. #JustTell – Läckra lila naglar

Lackryl Just Tell Purple NailsLackryl Just Tell Purple Nails

Lackryl Just Tell

Lila tycker jag också är en alldeles underbar nagelfärg till sommaren. Om du vågar, kör på typ 50 shades of purple och matcha dina lila naglar med ett lilatonat läppstift och en temporär lila hårfärg.

6. #Flowerista – Rosigt röda naglar

Lacqua Flowerista Red Nail Design

Lacqua Flowerista Red Nail Design

Lacqua Flowerista | Röd Lachrome | Nagelstenar |
Striping Tape | Lacqua Under- & Överlack

Röda naglar är lika snyggt året om. Ett enkelt sätt att piffa till dina röda naglar i sommar är att dekorera mera. Gör nail art, applicera stenar, striping tape eller något annat kul.

Jag lackade alla naglar med Lacqua Flowerista och gjorde en nagel extra glänsande med det röda Lachrome-pulvret (ska egentligen appliceras på svart lack för riktig Chromeeffekt, men ger en läcker skimrande effekt på andra lack också). De andra naglarna dekorerade jag med nagelstenar och striping tape – sedan fixerade jag allt med Lacqua Under- & Överlack.

Bland det bästa när denna typ av manikyr är gjord med Lacuqua är att du enkelt kan dra bort hela manikyren (med stenar och allt) – när du känner för det. Lacqua är dessutom fuktighetsbevarande och håller i upp till tre veckor.

Läs också: Så fixar du chromenaglar med Lachrome

7. #CapriCorne & #Maggz – Enkel mix av två nyanser

Lackryl Capri Corne & Maggz - Orange Nail Design

Lackryl Capri Corne | Lackryl Maggz

Om du står i valet och kvalet mellan två nyanser av samma färg – kör på båda! Jag lackade till exempel alla naglar utom ringfingret i orangea Capri Corne och körde på den knalligare orangea, Maggz på ringfingret. För att binda ihop looken lite mer gjorde jag några snabba streck-dekorationer med Maggz.

8. #MatteTipTop – Matta ombrenaglar

Lackryl Matte Blue Ombre Nails

Lackryl Matte Blue Ombre Nails

Lackryl Sky Fling | Lackryl High Heals | Vitt nagellack |
Lackryl Matte Tip Top

Ett annat busenkelt sätt att uppdatera din manikyr på när du står i valet och kvalet mellan två nyanser är att köra på en ombre. Använd en ren pensel eller liten svamp för att tona ut färgen.

För att uppdatera din manikyr ytterligare – applicera ett matt topplack på naglarna. Jag lackade mina naglar med Sky Fling och gjorde sedan en ombre med High Heals. Sedan dekorerade jag två naglar på varje hand med ett vitt nagellack och avslutade looken med att applicera Lackryls matta topplack över alla naglar.

9. #OhMama – Enkel glitterombre

Lackryl Oh Mama Purple Glitter Ombre

Lackryl Oh Mama | Lackryl Star Bright

Från matt till glossigt och glitter. Ett av de absolut snabbaste sätten att göra något kul med naglarna är att göra en ombre med ett glittrigt nagellack. Det är bara att dra ner eller upp glittret från toppen eller botten av naglarna.

Ett hett tips till dig som har gelenaglar eller akrylnaglar är att dölja utväxten med en glittrig ombre. Satsa gärna på ett glittrigt lack med lite större flingor så hjälper strukturen till att dölja din utväxt.

10. #Longing – Blänkande blå naglar

Blue Lachrome & Lacqua Longing Blue Manicure

Lacqua Longing | Lacqua Midnight | Blå Lachrome
Lacqua Under- & Överlack

Som ni kanske märker är jag väldigt inne på blått, turkost och lila. Om du inte kör på glittrande eller matt – satsa på en glänsande nyans. I manikyren ovan har jag även gjort två naglar extra blåglänsande med det blåa Lachromepulvret.

Dekorera med ett vitt nagellack för att sätta din egen touch på din manikyr.

11. #FullBloom – Förtrollande lila naglar

Lacqua Full Bloom & Lachrome - Purple Chrome & Glitter NailsLacqua Full Bloom & Lachrome - Purple Chrome & Glitter Nails

Lacqua Full Bloom | Lacqua Midnight | Lila Lachrome |
Lacqua Under- & Överlack | Nagelstenar

Är inte dessa lila nyanser bara helt förtrollande? Jag har ingen aning om varför, men jag tänker av någon anledning på Jasmine i Aladdin när jag ser glittrande Full Bloom. Det är som en magisk, arabisk natt. På ringfingret applicerade jag Lila Lachrome över Lacqua Midnight och även det blev så läckert. Eller vad tycker ni?

Vilken av dessa nagelidéer är din favorit till sommaren? 🙂

7 Shares
Pin
Share
Tweet
Share