Artikeln innehåller reklamlänkar

Mina produkter från 15 sekunders gratis shopping på The Body Shop

15 sekunders shopping på The Body Shop

Undrar ni vad jag hann plocka på mig från mina oförglömliga 15 sekunders gratis shopping på The Body Shop? Här är svaret! Hela 11 produkter:

1. Moisture Foundation SPF 15
2. All-in-One Face Base
3. Honey Bronze Shimmer Lip Balm
4. Colour Crush 510 Something Blue
5. Colour Crush 505 Boyfriend Jeans
6. Shimmer Cube Palette 22
7. Concealer Pencil
8. Colour Crush Nail Varnish Cupid Pink
9. Colour Crush Shine Lipstick Passionate Pink
10. Baked-To-Last Blush Petal
11. Baked-To-Last Bronzer Golden Bronze

Vad kan man säga? Jag är så tacksam och även stolt över mina hastigt utvalda sminkprodukter. Att bara plocka produkter med hjärtat, utan minsta eftertanke gick överraskande bra. Inte nog med att jag lyckades haffa åt mig en passande foundation- och concealernyans, i efterhand kan jag även dra slutsatsen att mitt hjärta trånar efter blåa ögonskuggor, rosa läppstift, rosa nagellack och en perfekt bas. Haha vad vet jag, kanske borde man utföra liknande experiment i butik annars också? Och fundera på vad man själv skulle plocka på sig under x-antal sekunder? 😉

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share