Artikeln innehåller reklamlänkar

Mina produkter från 15 sekunders gratis shopping på The Body Shop

15 sekunders shopping på The Body Shop

Undrar ni vad jag hann plocka på mig från mina oförglömliga 15 sekunders gratis shopping på The Body Shop? Här är svaret! Hela 11 produkter:

1. Moisture Foundation SPF 15
2. All-in-One Face Base
3. Honey Bronze Shimmer Lip Balm
4. Colour Crush 510 Something Blue
5. Colour Crush 505 Boyfriend Jeans
6. Shimmer Cube Palette 22
7. Concealer Pencil
8. Colour Crush Nail Varnish Cupid Pink
9. Colour Crush Shine Lipstick Passionate Pink
10. Baked-To-Last Blush Petal
11. Baked-To-Last Bronzer Golden Bronze

Vad kan man säga? Jag är så tacksam och även stolt över mina hastigt utvalda sminkprodukter. Att bara plocka produkter med hjärtat, utan minsta eftertanke gick överraskande bra. Inte nog med att jag lyckades haffa åt mig en passande foundation- och concealernyans, i efterhand kan jag även dra slutsatsen att mitt hjärta trånar efter blåa ögonskuggor, rosa läppstift, rosa nagellack och en perfekt bas. Haha vad vet jag, kanske borde man utföra liknande experiment i butik annars också? Och fundera på vad man själv skulle plocka på sig under x-antal sekunder? 😉

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

10 reaktioner på ”Mina produkter från 15 sekunders gratis shopping på The Body Shop”

  1. Oj, smink måste ju vara hur svårt som helst att få rätt om man ska handla på 15 sekunder. I alla fall de prylar som ska matcha ens hudton osv.

    Kanske borde testa det nästa gång jag är in på ICA och klicka igång tidtagningen när jag rusar in i butiken 🙂 Hinner väl inte fram till kylen och juicen innan tiden är ute, men med lite tur får jag med mig en rulltårta full med e-nummer och en limpa.

  2. Tipstips haha, Media Markt har en sån tävling just u att man får det man plockar på sig under två minuter. WHoop!

  3. Alltså. Vilken dröm!! Den där Shimmer Cube Paletten var himla fin i blått, har den i en del andra färger och tycker att den är kanon.

  4. Oj, smink måste ju vara hur svårt som helst att få rätt om man ska handla på 15 sekunder. I alla fall de prylar som ska matcha ens hudton osv.

    Kanske borde testa det nästa gång jag är in på ICA och klicka igång tidtagningen när jag rusar in i butiken 🙂 Hinner väl inte fram till kylen och juicen innan tiden är ute, men med lite tur får jag med mig en rulltårta full med e-nummer och en limpa.

  5. Tipstips haha, Media Markt har en sån tävling just u att man får det man plockar på sig under två minuter. WHoop!

  6. Alltså. Vilken dröm!! Den där Shimmer Cube Paletten var himla fin i blått, har den i en del andra färger och tycker att den är kanon.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet