Artikeln innehåller reklamlänkar

Hårfärgstest: L’Oréal Paris Prodigy 6.0 Oak Light Brown

L’Oréal Paris Prodigy 6.0 Light Brown

En sofistikerad och ammoniaksfri hårfärg som doftar gott! L'Oréal Paris nya hårfärgsserie Prodigy innehåller en unik kombination av fina färgämnen som ska ge ett särskilt naturligt färgresultat och strålande glans. Jag har provat en av de 17 olika nyanserna, Prodigy 6.0 Light Brown.

Först och främst måste jag säga att det här är den mest väldoftande hårfärgen jag provat. Doften är så fräsch med fruktiga toner, vita blommor och träiga dofter. Ni hörde rätt. En hårfärg som doftar gott! Äntligen! Hårfärgen är även ammoniaksfri vilket är mycket skonsammare för håret. Istället är det mikrooljor som används för att släta ut hårfibern och ge extra glans.

L’Oréal Paris Prodigy 6.0 Light Brown

Något jag också uppskattade var hur smidigt det var att blanda hårfärgen. Det är en fet uppgradering att kunna blanda hårfärgen med en tillhörande spatel istället för att stå och skaka en applikatorflaska i flera minuter.

L’Oréal Paris Prodigy 6.0 Light Brown

L’Oréal Paris Prodigy 6.0 Oak Light Brown

L’Oréal Paris Prodigy 6.0 Light Brown - Före & Efter

Jag fräschade till min hårfärg snabbt i helgen. Resultatet blev, precis som jag önskade, naturligt. Den ljusbruna hårfärgen Prodigy 6.0 Light Brown var en perfekt matchning och väldigt lik min egna. Skillnaden är nu att den fula utväxten är borta, mitt hår har fått en ny lyster och mer glans.

Det återstår såklart att se hur länge färgen varar. Men jag ger utan tvekan full pott till upplevelsen av att färga hemma själv. Att slippa den vanliga hårfärgsdoften som sticker i näsan och lätt ger en huvudvärk är amazing! Med en sådan här hårfärg vill jag lätt piffa till håret mer regelbundet hemma.

L’Oréal Paris Prodigy 6.0 Light Brown

L'Oréal Paris Prodigy Extraordinary Natural Color
Betyg: ♥♥♥♥♥ (5 av 5)
Pris: 139 kr
– Ammoniaksfri hårfärg som doftar gott, ger ett naturligt färgresultat och en massa glans. Vad mer kan man begära för hemmafärgning?

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share