Artikeln innehåller reklamlänkar

Fifty Shades of Grey by Kappahl

fifty_shades-of-kappahl

OH MY! Den 6 november landar Kappahls nya underklädeskollektion i butikerna. Det är ingen mindre än succéförfattaren av trilogin Fifty Shades of Grey, E.L. James, som står bakom underverken.

Den erotiska trilogin har tagit världen med storm så vad passar inte bättre än en underklädeskollektion inspirerad av böckernas huvudkaraktärer: den otroligt framgångsrike och dominanta företagaren Christian Grey och unga och oerfarna Anastasia Steel?

Fifty Shades of Grey by Kappahl” består av trosor, bh, stayups, morgonrock, negligé samt accessoarer som är nyckelsymboler i böckerna: en silvergrå slips, halskedja med en nyckelberlock och en elegant ögonmask i svart spets.

Jag har snart läst alla delar av trilogin och tycker därför att detta samarbete är extra roligt, särskilt eftersom det även är gjort med materialval som ska passa kvinnor i alla former, storlekar och åldrar. Jag fick nys om samarbetet tidigare i höst och har sedan dess väntat med spänning på att få se produktbilder. Detta är helt klart något jag kommer spana in närmare i butik nästa vecka! 🙂

Vad tycker du om Fifty Shades-kollektionen?

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share