Artikeln innehåller reklamlänkar

VLOG: Min hudvårdsrutin med CC Cream – i samarbete med ACO

Adaras Hudvårdsrutin med ACO CC Cream

Kommer ni ihåg att jag tipsade om ACOs nya härliga CC Cream i januari? Guess what? Det inlägget har resulterat i ett ett roligt och spännande samarbete med ACO!

I dag kickar vi igång med – hör och häpna – en videoblogg!* I videon visar jag er hur min hudvårdsrutin på morgonen går till i fyra steg – med rengöring, boost, återfuktning och CC Cream. Jag berättar också om varför jag ÄLSKAR att använda CC Cream som ett sista steg i rutinen.

Adras hudvårdsrutin med ACO CC Cream

VLOG: Min hudvårdsrutin med CC Cream:

*Hoppas ni gillar videon! Jag vet inte hur många gånger jag sagt att jag ska börja videoblogga mer, så jag tycker att detta var en väldigt kul möjlighet att faktiskt ta mig i kragen och göra en – och samtidigt få prata om något jag brinner för. Nämligen hudvård. Och tillsammans med ett så bra och härligt märke också.

Adaras Hudvårdsrutin med ACO CC Cream

Berätta gärna om hur er egen hudvårdsrutin ser ut i en kommentar, tipsa mig om vad ni vill se för kommande videos och börja jättegärna prenumerera på min Youtubekanal! ♥ 🙂

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

1 reaktion på ”VLOG: Min hudvårdsrutin med CC Cream – <em>i samarbete med ACO</em>”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet