Street Style: Shredded Boyfriend Jeans

Street Style: Shredded Boyfriend Jeans

Flannel shirt tied around the waistMarc by Marc JacobsStreet Style: Shredded Boyfriend Jeans  Street Style: Shredded Boyfriend Jeans  Marc by Marc JacobsFlannel shirt tied around the waist

Jag kan knappt förstå det. Nu är det bara 11 dagar kvar tills vi åker till Los Angeles! Jag försöker jobba på så mycket som möjligt just nu och passar samtidigt på att fota en massa favvo-produkter och annat så att jag kan variera mina USA-inlägg i augusti. Vad skulle ni vilja se för inlägg? Släng gärna iväg en kommentar och berätta om ni har några önskemål 🙂

Jeans, Zara ♦ Väska, Marc by Marc JacobsTröja, BurberrySolglasögon, Ray-BanSneakers, Fanny Lyckman for Estradeur ♦ Clip on-extensions, Poze Hair ♦ + En gammal rutig skjorta runt midjan

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

18 reaktioner på ”Street Style: Shredded Boyfriend Jeans”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet