Artikeln innehåller reklamlänkar

Mexx lanserar Look Up Now – Överraskande dofter för honom och henne

Mexx lanserar Look Up Now – Överraskande dofter för honom och henne

Mexx Look up Now EdT

Här är två nya dofter som vill inspirera dig till att titta upp från vardagen och ta in din omgivning liksom små och stora ögonblick. Låt oss ta en närmare titt på Mexx Look Up Now!

Det överraskande med dessa dofter är kombinationen av ingredienser:

  • Mexx Look up Now for him kombinerar ozoniska noter från den blå stadshimlen med ett stänk av krispiga gröna päron, näckrosor, mysk och bärnsten.
  • Mexx Look up Now for her har en överraskande kombination av fruktig persika och vilda björnbär tillsammans med mjuk jasmin och jordigt cederträ.

Doften för honom är riktigt uppfriskande med en tydlig hint av päron. Att den dessutom kostar ynka 295 kr/30 ml vs. 390 kr/50 ml är ett kap.

När det kommer till Look Up Now for her tar det en liten stund innan lukten av alkohol har lagt sig. Sedan kommer en söt doft av persika fram. Doften påminner mig faktiskt om en av mina allra första Puma-parfymer som jag hade i mellanstadiet. Den är mild, frisk och känns som en typisk EdT som, i dag, går hem hos lillasyster.

Mexx Look Up Now

Mexx Look up Now EdT
Ozoniska noter & krispigt päron vs. fruktig persika & jordigt cederträ

disclaimer

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

3 reaktioner på ”Mexx lanserar Look Up Now – Överraskande dofter för honom och henne”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet