Artikeln innehåller reklamlänkar

Snapshots från Hotel Silken Diagonal Barcelona

Hotel Silken Diagonal i Barcelona

När Simon och jag var i Barcelona checkade vi in på Hotel Silken Diagonal Barcelona. Ett riktigt härligt 4-stjärnigt hotell med utomhuspool på taket och utsikt mot både havet och Sagrada Familias tinnar och torn.

Även om det är en liten bit från stranden kändes läget i Sant Marti riktigt bra. Tunnelbanan går precis utanför hotellet vilket gör det supersmidigt att ta sig vart man vill, det finns dessutom ett rätt stort köpcentrum alldeles intill (Glòries Centre) och det går att promenera till flera sevärdheter.

Torre Agbar (också känd som ”kuken” haha) är precis utanför, Sagrada Familia är 1,7 km bort och även Triumfbågen, Casa Batllo, Playa de la Mar Bella och Palau de la Musica Catalana ligger inom bekväma avstånd.

Snapshots från Hotel Silken Diagonal Barcelona

Silken DiagonalHotel Silken Diagonal BarcelonaInterior - Silken Diagonal Barcelona

Det Simon och jag också fastnade för när vi valde hotell var Hotel Silken Diagonals inredning. Den är så annorlunda och tuff. Fler bilder kan du hitta HÄR (adlink). Visst är det en spännande materialmix?

Silken Diagonal BarcelonaSilken Diagonal BarcelonaRoom at Hotel Silken Diagonal BarcelonaRooftop pool at Hotel Silken Diagonal

Utomhuspool på taket var såklart också ett stort plus i värmen.

View from rooftop pool area in Barcelona

Simon Hallie ErikssonBarcelona, SpainGlòries Centre Comercial

Vi snubblade faktiskt in på köpcentrumet Glòries Centre av en slump när vi skulle leta efter ett lunchställe efter incheckningen. Centrumet har över 160 butiker – bland annat C&A, Pull and Bear, Springfield, Zara, Mago, H&M och Bershka.

Tapas in Barcelona

Första måltiden blev såklart tapas.

Calamares

Och calamares. Palm trees in BarcelonaBuildings in BarcelonaHappy Pills in BarcelonaHappy Pills in Barcelona

Vi hittade också denna sockersöta Barcelona-shop. Happy Pills med ”Sweet remedy for everyday pains”. Det är lösviktsgodis som man plockar ihop själv i glada pillerburkar. Hur grym affärsidé?

Rooftop pool by The Torre Agbar

Stämningen på hotellet på kvällen var oslagbar med goda drinkar, upplyst pool, bra musik och en fantastisk utsikt. View from Hotel Silken Diagonal Barcelona

DJ in BarcelonaRooftop bar at Hotel Silken

The Torre Agbar reflected in windowsSilken Diagonal BarcelonaView from Hotel Silken Diagonal Barcelona

Det är lätt att längta tillbaka till denna fantastiska stad. ♥

Om du själv letar efter boende kan jag varmt rekommendera detta hotell (adlink) som vi bodde på. Det var prisvärt, bra service, bra läge, snygg inredning och grym view.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share